hero image
dppi

De Vries: a többi bajnokságban szerzett tapasztalatom segíteni fog az F1-ben is

Az AlphaTauri újonc pilótája, Nyck de Vries úgy véli, a többi kategóriában szerzett tapasztalatai nagy segítségére lesznek majd az első teljes F1-es idényében, melyet nemsokára megkezdhet.

Nyck de Vries szerint fizikálisan nehezebb dolga lesz, mint Verstappennek

Az AlphaTauri csapata meglehetősen fiatal pilótapárossal vág neki a 2023-as szezonnak. A japán Júki Cunoda mellett az a Nyck de Vries kap helyet, aki az elmúlt években a Formula E-ben versenyzett. A holland úgy véli, hogy fizikálisan extrán fel kell készülnie, ha állni akarja a sarat.

Toto Wolff elmondta, kit látna szívesen a Red Bull Forma-1-es csapatánál

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sportemberként küzdene meg a már a Red Bull kötelékébe tartozó korábbi Mercedes-juniorral, akit a Red Bull ülésében is szívesen látna, de már arra is gondolt, hogy visszahozza a csillagos márkához.

Megvan, mikor jön az AlphaTauri 2023-as bemutatója!

Az Aston Martin és a Ferrari után a Red Bull testvércsapata, az AlphaTauri is előállt a bemutatója dátumával, amivel mindkét istállót megelőzi.

Az FIA kiadta a 2023-as nevezési listát, több érdekesség is szerepel rajta

A Nemzetközi Automobil Szövetség nemrég közzétette a 2023-as szezonra vonatkozó nevezési listát, melyből többek között kiderül, milyen rajtszámot választott magának a debütáló Nyck de Vries.

Capito: a „későn érő” de Vriesnek már kijárt a szerencséből

A Williams csapatfőnöke, Jost Capito a RacingNews365-nek adott exkluzív interjújában elmondta, hogy az olaszországi beugrósuk, Nyck de Vries megérdemelten kapott F1-es ülést 2023-ra, még ha ennek megvalósulásához némi szerencsére is szükség volt.

De Vries az F1-es bemutatkozásról: hihetetlen, hogy ez tényleg meg fog történni!

Nyck de Vriesnek sokat kellett várnia arra, hogy teljes állású versenyző legyen a száguldó cirkuszban, azonban a Formula E korábbi bajnoka a következő idényt már az AlphaTauri színeiben kezdi meg.

De Vries alig hiszi el, ami az utóbbi pár napban történt vele

Nyck de Vriesnek összejött az, ami sok pilótának nem sikerült. Élete első Forma–1-es futamán pontokat szerzett, ráadásul tette mindezt a Williamsszel azok után, hogy csak egy órával a harmadik szabadedzés megkezdése előtt tudta meg, hogy a hétvége további részében bevetés vár rá.

A Mercedes elengedi De Vries kezét, ha nem találnak számára F1-es ülést

Toto Wolff dicsérettel illette Nyck de Vries munkáját a Francia Nagydíj első szabadedzésén, emellett viszont azt is elmondta, hogy kénytelenek lesznek búcsút inteni a hollandnak, ha nem találnak számára ülést a következő évre.