hero image
DPPI

Egyelőre nem jött össze a bizonyítás de Vriesnek

Az AlphaTauri versenyzője utolsó helyen zárt az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén.

De Vries jogi vitába keveredett F1-es debütálása előtt

Nyck de Vries idén végre bemutatkozhat a Forma–1-ben, hiszen az AlphaTauri lehetőséget biztosított számára a mezőnyben, így most ő is megmutathatja, mire képes a legmagasabb kategóriában. Mindezt azonban most egy jogi ügy árnyékolja be.

De Vries Verstappenről: olyan, mintha a bátyám lenne

Az AlphaTauri versenyzője, Nyck de Vries a honfitársához, Max Verstappenhez fűződő viszonyáról nyilatkozott, és elmondta, hogy a kétszeres bajnokot amolyan „bátyjának” tekinti a paddockban, annak ellenére is, hogy ő az idősebb.

Nyck de Vries: Azt hittem, hogy a Williams leigazol

Az AlphaTaurinál szerződést kapó Nyck de Vries elárulta, hogy részben elveszítette a motivációját, amikor a Williamsnél Alexander Albont választották helyette. Úgy érzi, hogy emiatt nem is volt kiemelkedő a teljesítménye a tavalyi év során.

Nyck de Vries szerint fizikálisan nehezebb dolga lesz, mint Verstappennek

Az AlphaTauri csapata meglehetősen fiatal pilótapárossal vág neki a 2023-as szezonnak. A japán Júki Cunoda mellett az a Nyck de Vries kap helyet, aki az elmúlt években a Formula E-ben versenyzett. A holland úgy véli, hogy fizikálisan extrán fel kell készülnie, ha állni akarja a sarat.

Toto Wolff elmondta, kit látna szívesen a Red Bull Forma-1-es csapatánál

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sportemberként küzdene meg a már a Red Bull kötelékébe tartozó korábbi Mercedes-juniorral, akit a Red Bull ülésében is szívesen látna, de már arra is gondolt, hogy visszahozza a csillagos márkához.

Megvan, mikor jön az AlphaTauri 2023-as bemutatója!

Az Aston Martin és a Ferrari után a Red Bull testvércsapata, az AlphaTauri is előállt a bemutatója dátumával, amivel mindkét istállót megelőzi.

Az FIA kiadta a 2023-as nevezési listát, több érdekesség is szerepel rajta

A Nemzetközi Automobil Szövetség nemrég közzétette a 2023-as szezonra vonatkozó nevezési listát, melyből többek között kiderül, milyen rajtszámot választott magának a debütáló Nyck de Vries.

Capito: a „későn érő” de Vriesnek már kijárt a szerencséből

A Williams csapatfőnöke, Jost Capito a RacingNews365-nek adott exkluzív interjújában elmondta, hogy az olaszországi beugrósuk, Nyck de Vries megérdemelten kapott F1-es ülést 2023-ra, még ha ennek megvalósulásához némi szerencsére is szükség volt.