hero image
dppi

Kicsoda Oscar Piastri barátnője?

A McLaren versenyzője, Oscar Piastri egyre jobb teljesítményt nyújt a Forma-1-ben, a barátnőjét viszont ritkán látni a közösségi médiában.

Piastri: a jó eredmények „csak a bónuszt” jelentik majd az első szezonomban

Oscar Piastri szerint nem kell rástresszelnie az eredményekre az első Forma-1-es szezonjában, azok majd jönnek maguktól, ha jó munkát végez.

Piastri nem tart a McLarentől, nem akar kifogásokat keresni

Oscar Piastri nem akar már most kifogásokat gyártani arra az esetre, ha esetleg nem boldogul a McLarennel. Azt még maga sem tudja, mennyire könnyen vezethető a wokingi alakulat 2023-as konstrukciója.

Stella hiszi, hogy Piastri tapasztalatlansága nem fogja hátráltatni a McLarent

A McLaren tavaly év végén kinevezett új csapatvezetője, Andrea Stella úgy véli, hiába lesz egy újonc versenyzőjük a 2023-as szezonban, mindez nem fogja hátráltatni az istálló teljesítményét és fejlődését.

Verstappennek közel 400 milliót, Piastrinak „csak” 4 milliót kell fizetnie, hogy indulhasson az F1-ben

A Forma-1-es versenyzőknek fizetniük kell azért, hogy érvényesítsék a szuperlicencüket, ennek szabályai alapján pedig közel 100-szoros különbség van a legtöbbet és a legkevesebbet fizető pilóta között.

Kreatív módon leplezhette le autóbemutatója dátumát a McLaren

Úgy tűnik, hogy megvan, mikor leplezi le 2023-as kocsiját a McLaren csapata, ugyanis egy post-itre írták fel a dátumot, amit egy átlagosnak tűnő képen „rejtettek el”.

Webber: Piastrinak "döntő fontosságú" volt, hogy a McLarenben vezethetett Abu-Dzabiban

A Forma-1-es újonc Oscar Piastrinak az Abu-Dzabiban rendezett szezonzáró teszten a McLarenben eltöltött idejét menedzsere, Mark Webber „döntő fontosságúnak” minősítette.

Alpine: Szigorúbb szerződéseket fogunk kötni Piastri miatt!

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer határozottan kijelentette, levonták a tanulságokat Oscar Piastri elvesztése után, és a jövőben már szigorúbb szerződéseket fognak kötni.

A McLaren a lehető legtöbbször küldené pályára Piastrit Bahreinig

A McLaren új Forma-1-es pilótája, Oscar Piastri a lehető legtöbb időt fogja pályán tölteni a tesztek előtt jövőre, hogy ezzel segítsenek őt felkészíteni első szezonjára, mondta el a csapatfőnök, Andreas Seidl.