hero image
dppi

Videó: Gasly agya elborult a leintés után

Az Alpine pilótája, Pierre Gasly nagyon nehezen viselte, hogy a csapata arra utasította, hogy adja át a pozícióját Esteban Oconnak a Japán Nagydíj utolsó körében.

Gasly bízik benne, hogy a fejlesztések révén tovább javulhat az Alpine

Az Alpine istállója már többször elmondta, hogy agresszív fejlesztési stratégiával készülnek a 2023-as szezonra is, új versenyzőjük, Pierre Gasly pedig bízik is abban, hogy ezek hozzák majd az elvárt előrelépést.

Gasly: „Csak idő kérdése”, hogy az Alpine az élen harcoljon

Pierre Gasly elmondta, neki kétsége sincs afelől, hogy az Alpine idővel képes lesz élcsapattá válni, miután „lenyűgözte” őt, amit az istállónál töltött első pár hetében látott.

Gasly ülés nélkül maradhatott volna 2024-ben?

Az AlphaTauri csapatfőnöke úgy gondolja, hogy Pierre Gasly komoly eséllyel versenyzői ülés nélkül maradhatott volna jövőre, amennyiben a Red Bull nem engedte volna el a franciát az Alpine-hoz.

Még Colton Hertával is tárgyalt az Alpine csapatfőnöke

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer újabb részleteket fedett fel arról, hogy mennyi követ meg kellett mozgatniuk Pierre Gasly leigazolásáért. Végül sikerrel jártak, és összeállt a francia duó a francia istállónál.

Megvan, mikor mutatják be az Alpine 2023-as F1-es kocsiját!

A mai napon rántotta le a leplet arról az Alpine csapata, hogy mikor fogják bemutatni a 2023-as kocsijukat – az eddig ismert dátumok közül a legkésőbbi a francia istállóé.

Gasly: a sprintfutamok „még mindig nem bizonyítottak”

Az Alpine-hoz igazoló Pierre Gasly szerint az F1-es sprintversenyek továbbra sem bizonyították, hogy igazi látványosságnak számítanak.

Gasly ma sem változtatna azon, ahogy a Red Bullban teljesített

Az Alpine francia pilótája, Pierre Gasly egy döntését sem sajnálja Forma-1-es karrierje során, még az olyanokat sem, amelyeket a Red Bullal eltöltött idő alatt hozott.

Gasly a büntetőpontokról: akár négy-öt versenyzőt is eltilthatnak majd

Pierre Gasly van a mezőnyből a legközelebb ahhoz, hogy eltiltsák egy futamra, amennyiben 12 hónapon belül kigyűlik a 12 büntetőpontja. A francia pilóta ismét elmondta, hogy talán nem ártana átgondolni a rendszert, mivel nem csak ő van veszélyben.