hero image
dppi

Gasly: „Csak idő kérdése”, hogy az Alpine az élen harcoljon

Pierre Gasly elmondta, neki kétsége sincs afelől, hogy az Alpine idővel képes lesz élcsapattá válni, miután „lenyűgözte” őt, amit az istállónál töltött első pár hetében látott.

Gasly ma sem változtatna azon, ahogy a Red Bullban teljesített

Az Alpine francia pilótája, Pierre Gasly egy döntését sem sajnálja Forma-1-es karrierje során, még az olyanokat sem, amelyeket a Red Bullal eltöltött idő alatt hozott.

Gasly a büntetőpontokról: akár négy-öt versenyzőt is eltilthatnak majd

Pierre Gasly van a mezőnyből a legközelebb ahhoz, hogy eltiltsák egy futamra, amennyiben 12 hónapon belül kigyűlik a 12 büntetőpontja. A francia pilóta ismét elmondta, hogy talán nem ártana átgondolni a rendszert, mivel nem csak ő van veszélyben.

Ocon: Jó, hogy Alonso távozik, én végeztem a munka 98 százalékát!

Az Alpine versenyzője, Esteban Ocon egyáltalán nem vette jónéven Fernando Alonso rá és a francia csapatra tett megjegyzéseit, és azzal vágott vissza, hogy a kétszeres világbajnok csak a munka 2 százalékát végezte az ő 98 százalékával szemben.

Schumacher: Az Alpine-ban megvan a potenciál, hogy 2023-ban az élen harcoljanak!

A Sky Germany szakértője, Ralf Schumacher azt nyilatkozta, lát arra esélyt, hogy az Alpine csapata 2023-ban nagyon közel fog kerülni a Red Bull, Ferrari, Mercedes trióhoz.

Alpine-főnök: Gasly jobb, mint Piastri!

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer azt nyilatkozta, szerinte jobban jártak így, hogy nem tarthatták meg Oscar Piastrit, mivel szerinte Pierre Gasly jobb versenyző.

Négy pilóta is új csapatával lesz ott a Pirelli keddi gumitesztjén Abu-Dzabiban

Fernando Alonso, Pierre Gasly, Nico Hülkenberg és Oscar Piastri azonnal megkezdi a munkát új istállójukban.

Közel került az eltiltáshoz az AlphaTauri pilótája

Rendesen repkedtek a büntetések az USA Nagydíjon, amelynek következtében közel került az eltiltáshoz az AlphaTauri versenyzője, Pierre Gasly.

Ez lehet a Mercedes 2022-es autójának egyik legnagyobb problémája Wolff szerint

A Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke, Toto Wolff elismerte, hogy olyan problémával találkoztak a 2022-es Forma-1-es autójukkal, amilyennel már évek óta nem.