hero image
dppi

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Sebastian Vettel nemcsak a Ferrarival ápol nagyon jó viszonyt, hanem a Red Bullal, akiknek még többet köszönhet.

Sebastian Vettel Helmut Marko helyén, akár már idén?

Sokan szívesen látnák újra a Forma-1-ben Sebastian Vettelt, és ha versenyzőként nem is térne vissza a négyszeres bajnok, más pozícióban talán van esélye ismét szerephez jutni. Ted Kravitz szerint a német Helmut Markót helyettesítheti a jövőben.

Vettel: Nem bántam meg a visszavonulást!

Sebastian Vettel továbbra is kitart a döntése mellett, miszerint az Aston Martin sikereit látva sem bánja, hogy a visszavonulás mellett döntött.

Aston Martin: Remélem, Vettel megbánja a döntését...

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack példamutatónak tartja, ahogy Sebastian Vettel a pályafutása végéhez közeledve viselkedett a csapatában, és reméli, hogy megbánja a döntését.

Vettel telefonszáma: állítólag csak egyetlen pilóta rendelkezik vele a mezőnyből

Sebastian Vettelről tudjuk, hogy nem igazán híve a közösségi médiának, hiszen igyekszik a magánéletét a rivaldafénytől távol élni, és talán ez az oka annak is, hogy a mezőnyben csak egyvalakinek van meg a négyszeres bajnok telefonszáma.

Vettel: a motorsportnak muszáj „alternatívákban gondolkodnia” a jövő szempontjából

Miután az elmúlt hétvégén részt vett a Bajnokok Tornáján, Sebastian Vettel elmondta, hogy a motorsportnak nem ártana fenntarthatóbb lehetőségek után néznie a továbbiakban.

Vettel édesapja mesélt arról, hogy még benzinre is alig volt pénzük

Sebastian Vettel édesapja, Norbert Vettel elárulta, hogy nagy áldozatokat kellett hoznia az egész családnak azért, hogy a fiatal németből négyszeres bajnok válhasson.

„Annyira rossz voltam” – Vettel a jövőben sem tér vissza a szimulátoros versenyzéshez

A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel elismerte, hogy amennyiben a visszavonulása után ismét versenyezni szeretne, minden bizonnyal nem egy otthoni szimulátorhoz fog először nyúlni.

Korábbi főnökei szerint nagyszerű csapatfőnök válna Vettelből

Christian Horner és Mike Krack is úgy véli, hogy a négyszeres Forma-1-es világbajnoknak minden képessége és tulajdonsága megvan ahhoz, hogy egy napon csapatot vezessen a száguldó cirkuszban.