hero image
dppi

Aston Martin: Remélem, Vettel megbánja a döntését...

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack példamutatónak tartja, ahogy Sebastian Vettel a pályafutása végéhez közeledve viselkedett a csapatában, és reméli, hogy megbánja a döntését.

Korábbi főnökei szerint nagyszerű csapatfőnök válna Vettelből

Christian Horner és Mike Krack is úgy véli, hogy a négyszeres Forma-1-es világbajnoknak minden képessége és tulajdonsága megvan ahhoz, hogy egy napon csapatot vezessen a száguldó cirkuszban.

Vettel: a 2017-es bakui események közelebb hoztak minket Hamiltonnal

Sebastian Vettel kifejtette, hogy a 2017-ben, Azerbajdzsánban közte és Lewis Hamilton között történt ellentmondásos eset végső soron közelebb hozta őket egymáshoz emberként, még ha akkor egyáltalán nem is értettek egyet.

Újabb autót ad el a gyűjteményéből Sebastian Vettel, 100 millió forint az ára

Miután 2021 elején nyolc kocsit is eladott a magángyűjteményéből Sebastian Vettel, újabb autót értékesít: egy alig használt Nissan GT-R Black Editionre csaphatnak le az autórajongók és a Vettel-fanok.

Newey: Ez volt Vettel egyik legfájdalmasabb pillanata az F1-ben

Adrian Newey visszaemlékezett a 2011-es Kanadai Nagydíjra, ahol az utolsó pillanatban bukta el a futamgyőzelmet Sebastian Vettel. A szakember elárulta, a német nehezen tudta feldolgozni a vereséget, ám végül ebből is tanult

Összeállhat a Vettel-Verstappen álomduó?

Sebastian Vettel ugyan 2022-ben úgy döntött, hogy nem kívánja folytatni a pályafutását a Forma-1-ben, ez nem jelenti azt, hogy a német ne próbálná ki magát másik versenysorozatokban. Akár az sem elképzelhetetlen, hogy Max Verstappen oldalán is feltűnik majd a négyszeres bajnok.

Vettel: Ő volt az egyik legkeményebb ellenfelem, de emberként nem igazán ismerem...

Sebastian Vettel azt nyilatkozta, hogy versenyzőként nagyon nagyra tartja Fernando Alonsót, viszont emberként nem igazán ismeri, mert nem beszélgettek sokat a karrierje során.

Rosberg szerint Vettel példát mutat a Forma-1-en kívül is

Nico Rosberg úgy gondolja, hogy Sebastian Vettel a Forma-1-en kívüli élete során sokat tehet majd azokért az ügyekért, amelyekért korábban felemelte a hangját. A 2016-os szezon világbajnoka szerint ebben a dologban Lewis Hamilton is az élen jár.

Vettel: Nem tudom, képes lennék-e arra, amire Verstappen...

Rendkívül elismerően nyilatkozott Sebastian Vettel Max Verstappenről, emellett elmondta, karrierje elején kicsit meggondolatlan volt a holland pilóta.