hero image
dppi

Horner: Normális, hogy Perez aggódott Verstappen miatt

A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint rendben van, hogy Sergio Perez aggódott a mögötte érkező Max Verstappen miatt, és hozzátette, szabadon versenyezhettek a pilótái.

Red Bull: talán hibát követtünk el Verstappen előző csapattársainál

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég arról beszélt, hogy sokat profitáltak abból, hogy Max Verstappen mellett most egy tapasztalt versenyző ül Sergio Perez személyében, miközben korábban a fiatalságra igyekeztek támaszkodni.

Hamilton, Verstappen és mások is úgy vélik, az Aston Martin ott lehet a harcban

Az élmezőny versenyzői közül többen is úgy érzik, hogy a teszteken ígéretes teljesítményt mutató Aston Martin valóban ott lehet a legjobb helyekért folyó küzdelemben a szezon elején.

Red Bull-szendvicsben Alonso is az élen a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén

Sergio Perez autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén Fernando Alonso előtt. Carlos Sainz csúnyán megforgatta a Ferrarit, de sem a maranellóiak, sem a Mercedes nem teljesített mért kört a lágyakon.

Perez: Ha Verstappen nem segít, én sem segítek neki

Sergio Perez szerint idén hat autó is harcban lehet a bajnoki címért, így csapatként kell dolgozniuk a Red Bullnál. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ha nem kap támogatást Max Verstappentől, ő sem lesz olyan "bőkezű", mint a korábbi években.

Pereznek sem tetszik az FIA "szájkosár"-szabálya

Az FIA új szabályát a Forma-1 sztárjainak kinyilatkoztatásairól politikai, vallásos vagy személyes témákban, melyek a szövetség semlegességi elvével szembemennek, Sergio Perez sem hagyhatta kritika nélkül

Perez ismét reagált a tavalyi csapaton belüli botrányra: "Nincs egó, csapatban gondolkodunk"

A tavalyi Brazil Nagydíjon történtekre reflektálva a Red Bull 2023-as autójának bemutatóján Sergio Perez elmondta, mostantól a csapat érdeke lesz a prioritás.

Megérkezett a Red Bull 2023-as autója, az RB19!

A Red Bull istállója a mai napon New Yorkban tartotta bemutatóeseményét, ahol annak rendje és módja szerint le is leplezték az RB19-et, amellyel a csapat reményei szerint meg tudja majd védeni a tavaly szerzett bajnoki címeit.

Chandhok arra számít, hogy Pereznek harcolnia kell majd Ricciardóval az üléséért

Karun Chandhok elmondta, hogy szerinte idén egy érdekes csata alakulhat ki a Red Bull állandó pilótája, Sergio Perez, valamint a hozzájuk visszatérő harmadik számú, Daniel Ricciardo között.