hero image
dppi

Bottasnak lesújtó hírei vannak a Sauber kerékcsere-problémáival kapcsolatban

Valtteri Bottas elmondta, a Sauber kerékcsere-problémáit „sajnos nem oldották meg 100%-ig” és lehet, hogy nem is fogják, amíg a Forma-1 április végén visszatérő Kínai Nagydíjáig.

Nehéz magyarázatot találni Valtteri Bottas legújabb képére

Eddig sem lehetett azzal vádolni az Alfa Romeo-pilóta Valtteri Bottast, hogy szégyellős lenne, ezt viszont most új szintre emelte a finn.

Saját versenypályája lehet Valtteri Bottasnak

Valtteri Bottas beszállhat a Kymi Ring felvásárlásába, így a finn Forma-1-es pilóta egy nemzetközi versenypálya tulajdonosa lehet.

Látványos sisakfestéssel készül az Ausztrál Nagydíjra Valtteri Bottas (képek)

Az Alfa Romeo pilótája, Valtteri Bottas újabb különleges sisakfestéssel rukkolt elő: „új hazája” versenyén egy kék designt fog viselni, a futam után pedig eladományozza a bukót.

Bottas bátor kijelentése: akár a Mercedesre is veszélyesek lehetnek

Valtteri Bottas arra tett utalást, hogy az Alfa Romeo versenytempója van annyira jó, hogy a Bahreini Nagydíjon akár a Mercedesszel is harcba szállhassanak.

Videó: A harmadik bahreini tesztnapra is jutott műszaki hiba, Bottas autója adta meg magát

A 2023-as Forma-1-es szezon mindhárom napján megadta magát egy autó, az Aston Martin és a Mercedes után ezúttal az Alfa Romeónak kell egy ilyet kiküszöbölnie.

Bemutatta valóban új autóját az Alfa Romeo is, a pilóták odavannak érte

Az Alfa Romeo az első csapat a Forma-1-ben, amely teljes valójában mutatta meg 2023-as indulóját.

Bottas: az FIA politikai megnyilvánulásokra vonatkozó tilalma mutatja, hogy „kontrollálni akarnak minket”

Valtteri Bottas finn versenyzőként nem tartozik a mezőny legnagyobb és leghangosabb szószólói közé, most azonban mégis aggodalmát fejezte ki az FIA által nemrég bevezetett korlátozások kapcsán.

Csapatfőnök nélkül marad az Alfa Romeo 2023-ban

Csapatfőnököt nem, csak csapatképviselőt jelentett be az Alfa Romeo Sauber, miközben egybehangzó értesülések szerint idővel a „normál” csapatfőnök személye is bejelentésre kerül.