hero image
dppi

Látványos sisakfestéssel készül az Ausztrál Nagydíjra Valtteri Bottas (képek)

Az Alfa Romeo pilótája, Valtteri Bottas újabb különleges sisakfestéssel rukkolt elő: „új hazája” versenyén egy kék designt fog viselni, a futam után pedig eladományozza a bukót.

Csapatfőnök nélkül marad az Alfa Romeo 2023-ban

Csapatfőnököt nem, csak csapatképviselőt jelentett be az Alfa Romeo Sauber, miközben egybehangzó értesülések szerint idővel a „normál” csapatfőnök személye is bejelentésre kerül.

Bottas nem akar úgy járni az Alfánál mint a Mercedesnél

Az Alfa Romeo pilótája remekül érzi magát jelenlegi csapatánál és 2023-ban mihamarabb szeretne leülni tárgyalni a folytatásról, mivel szeretne hosszú távra tervezni a hinwili alakulatnál.

Bottas elárulta, hogy szerinte mi volt Csou legnagyobb erőssége tavaly

Valtteri Bottas úgy véli, hogy újonc csapattársa, Csou Kuan-jü igazán erős bemutatkozó idényt produkált 2022-ben. A finn szerint a kínai legnagyobb erőssége az volt, hogy nem hibázott, ami az újoncokra általában nem jellemző.

4,7 milliárdról csúszott le Vettel csapata Abu-Dzabiban

Nem sokon múlt, hogy az Aston Martin megelőzze az Alfa Romeo csapatát a konstruktőri pontversenyben – ha összejött volna, sokkal több pénzt kaphattak volna a csapatbajnoki helyezésükért.

Korábbi csapattársa szerint Lewis Hamilton nem elégedett az utóbbi 2 évével

A Mercedes csapatánál 5 éven keresztül volt Valtteri Bottas Lewis Hamilton csapattársa, véleménye szerint pedig a brit továbbra is imádja a versenyzést, azonban az utóbbi két évével nem elégedett.

Bottas sejti, miért akar 40 év felett is a Forma-1-ben maradni Hamilton

Lewis Hamilton az Amerikai Nagydíj után jelentette be, a 2023 végén lejáró szerződését követően is szeretne a Forma-1-ben maradni. Volt csapattársa, Valtteri Bottas szerint van egy tényező, ami külön maradásra bírja.

Bottas elárulta, hogy ki volt a legjobb, legszórakoztatóbb csapattársa és csapatfőnöke

Valtteri Bottas boldog az Alfa Romeónál, a finn elismeri, hogy sokkal lazább a légkör, mint a Mercedesnél, és örül a nagyobb szerepnek, amit új csapatánál kapott.

Bottas: az F1-nek a pilótákat is meg kéne kérdeznie a sprintfutamok helyszíneiről

Valtteri Bottas szerint a pilóták véleménye segíthetne kiválasztani azokat a pályákat, melyek a leginkább alkalmasak sprintversenyek rendezésére.