hero image
Sergio Perez Twitter

Bottasra lenne szüksége a Red Bullnak Perez helyén?

Az egykori Le Mans-győztes Richard Bradley szerint Valtteri Bottas tökéletesen tudná hozni a második számú pilótát a Red Bullnál, így szerinte Helmut Markóéknak a finnt kellene szerződtetniük Sergio Perez helyére.

Videó: A harmadik bahreini tesztnapra is jutott műszaki hiba, Bottas autója adta meg magát

A 2023-as Forma-1-es szezon mindhárom napján megadta magát egy autó, az Aston Martin és a Mercedes után ezúttal az Alfa Romeónak kell egy ilyet kiküszöbölnie.

Bemutatta valóban új autóját az Alfa Romeo is, a pilóták odavannak érte

Az Alfa Romeo az első csapat a Forma-1-ben, amely teljes valójában mutatta meg 2023-as indulóját.

Bottas: az FIA politikai megnyilvánulásokra vonatkozó tilalma mutatja, hogy „kontrollálni akarnak minket”

Valtteri Bottas finn versenyzőként nem tartozik a mezőny legnagyobb és leghangosabb szószólói közé, most azonban mégis aggodalmát fejezte ki az FIA által nemrég bevezetett korlátozások kapcsán.

Csapatfőnök nélkül marad az Alfa Romeo 2023-ban

Csapatfőnököt nem, csak csapatképviselőt jelentett be az Alfa Romeo Sauber, miközben egybehangzó értesülések szerint idővel a „normál” csapatfőnök személye is bejelentésre kerül.

Bottas nem akar úgy járni az Alfánál mint a Mercedesnél

Az Alfa Romeo pilótája remekül érzi magát jelenlegi csapatánál és 2023-ban mihamarabb szeretne leülni tárgyalni a folytatásról, mivel szeretne hosszú távra tervezni a hinwili alakulatnál.

Bottas elárulta, hogy szerinte mi volt Csou legnagyobb erőssége tavaly

Valtteri Bottas úgy véli, hogy újonc csapattársa, Csou Kuan-jü igazán erős bemutatkozó idényt produkált 2022-ben. A finn szerint a kínai legnagyobb erőssége az volt, hogy nem hibázott, ami az újoncokra általában nem jellemző.

4,7 milliárdról csúszott le Vettel csapata Abu-Dzabiban

Nem sokon múlt, hogy az Aston Martin megelőzze az Alfa Romeo csapatát a konstruktőri pontversenyben – ha összejött volna, sokkal több pénzt kaphattak volna a csapatbajnoki helyezésükért.

Korábbi csapattársa szerint Lewis Hamilton nem elégedett az utóbbi 2 évével

A Mercedes csapatánál 5 éven keresztül volt Valtteri Bottas Lewis Hamilton csapattársa, véleménye szerint pedig a brit továbbra is imádja a versenyzést, azonban az utóbbi két évével nem elégedett.