hero image
dppi

Új felvételeken Pérez drámai csattanása a Mexikói Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

FORMA-1

Ilyen divatosan jelent meg Lewis Hamilton a Bahreini Nagydíjon (videó)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es második szabadedzésről Bahreinből

Motorsport.hu
2023/10/30 12:25
Sergio Pérez nagyot csattant, és ez igencsak sokba került számára, már a riválisok is nehezen hiszik el azt, ami vele történik.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Az év legnagyobb csalódása minden kétséget kizáróan Pérez a Red Bullnál. Már tavaly is küszködött, de a „bikák” úgy döntöttek, adnak neki még egy lehetőséget, illetve ott van az aláírt szerződése is a szponzorokkal.

Rá sem lehet ismerni Pérezre, akinek eltűnt a régi időmérős tempója, és a futamokon is csalódást okoz. Mintha egy sokkal gyengébb Red Bullban ülne, pedig ugyanazt a technikát kapja, ráadásul sokat is hibázik.

Nem egy példa volt arra idén, hogy még csak a Q3-ba sem jutott be, és mindezt egy olyan autóval, amivel könnyedén ott lehet lenni a pole-ban. Ehhez képest Pérez gyenge eredményeket hoz, addig Verstappen egyedül is megnyerte volna a világbajnokságot a Red Bullnak.

A Mexikói Nagydíj sem hozta el az áttörést számára, de törést már igen. Röviddel a rajt után a levegőbe emelkedett, viszont már akkor sérült volt az autó, majd a földet éréssel ez csak tovább súlyosbodott.

A közönség ledöbbent, többen elsírták magukat, hiszen nem emiatt látogattak ki a futamra. Időközben befutottak az extra felvételek Pérez csattanásáról, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg.