hero image
dppi

Marc Marquez: „Nem leszek gyorsabb, mint korábban...”

A Gresini Ducati versenyzője, Marc Marquez arról beszélt, hogy ennyi idősen már nem lesznek gyorsabbak a pilóták, és a fiatalkorban meglévő „extrát” a tapasztalattal kompenzálják.

Lorenzo: Eljöhet az az idő, amikor Marqueznek döntenie kell a cím és a pénz között

A háromszoros MotoGP-bajnok Jorge Lorenzo szerint a következő években is a Ducati lesz a legerősebb, és Marc Marqueznek döntenie kell majd a pénz és a világbajnoki cím megnyerése között.

Marc Marquez: „A Hondának is megmondtam, távozok, ha...”

A Repsol Honda versenyzője, Marc Marquez egy nemrég adott interjújában azt hangsúlyozta, szeretne a Hondánál maradni, de van, amit még ennél is jobban szeretne.

Neves sorozatban kapott gyári ülést a 21 éves magyar motoros! – hivatalos

Pénteken hivatalosan is bejelentették, hogy az IDM Superbike-sorozatban indul jövőre Kovács Bálint, aki a BMW gyári csapatánál szerzett magának ülést.

Marc Marquez a 2. helye után: „Ez egy olyan kör volt, ahol lesz*rod...”

Remek teljesítménnyel a második rajthelyet szerezte meg a Repsol Honda pilótája, Marc Marquez a Valenciai Nagydíjon, majd azt mondta, nagyon a határokat feszegette a Q2-es körén.

Eső, káosz várható a MotoGP Francia Nagydíján: íme a program

A MotoGP szezon egyik legkaotikusabb futama érkezik ezen a hétvégén, ugyanis a motorversenyzés királykategóriája Le Mans-ba látogat: az izgalom, esések, eső garantált.

A csapatot is sokkolta: kivonul a Suzuki a MotoGP-ből!

Hétfő délután jelentették be hivatalosan, hogy a szezon végén távozik a motorversenyzés királykategóriájából a Suzuki, az egyik versenyzőjüknek pedig van oka aggodalomra az Autosport információi szerint.

Ez a pilóta lehet a Yamaha B-terve, ha Quartararo távozik – sajtóhír

A regnáló világbajnok Fabio Quartararo szerződése a szezon végén lejár a Yamaha csapatával, a The Race és a Marca értesülései szerint pedig a japán gyártó már el is kezdett dolgozni a B-terven.

Ezért marad el annyira Morbidelli Quartararótól a 2022-es MotoGP szezonban

A 2022-es szezonban sem történt jelentős változás a Yamaha helyzetével kapcsolatban a MotoGP-ben: egyedül Fabio Quartararo tudja valamennyire tartani az élmezőny tempóját, de legalább Franco Morbidelli úgy érzi, tudja mit kell tennie ahhoz, hogy ez megváltozzon.