hero image
Kovács Bálint Rider // Facebook

Neves sorozatban kapott gyári ülést a 21 éves magyar motoros! – hivatalos

Pénteken hivatalosan is bejelentették, hogy az IDM Superbike-sorozatban indul jövőre Kovács Bálint, aki a BMW gyári csapatánál szerzett magának ülést.

Ezért marad el annyira Morbidelli Quartararótól a 2022-es MotoGP szezonban

A 2022-es szezonban sem történt jelentős változás a Yamaha helyzetével kapcsolatban a MotoGP-ben: egyedül Fabio Quartararo tudja valamennyire tartani az élmezőny tempóját, de legalább Franco Morbidelli úgy érzi, tudja mit kell tennie ahhoz, hogy ez megváltozzon.

A fiatalok arattak a MotoGP katari időmérőjén, Marc Marquez is az első sorban!

A MotoGP szezonjának első időmérője Ducati 1-2-t hozott: Jorge Martin szerezte meg a pole-pozíciót Enea Bastianini előtt, Marc Marquez pedig a harmadik helyre kvalifikálta magát. A regnáló világbajnok, Fabio Quartararo nem lehet elégedett, hiszen a top 10-be sem fért be.

„Hibrid” motorokat homologizáltatott a gyári Ducati a 2022-es MotoGP szezonra

A Crash.net értesülései szerint eltérő erőforrásokat homologizáltatott a 2022-es szezonra a gyári Ducati, mint az olasz márka többi szatellit alakulata.

A Ducati versenyzője, Jack Miller szerint ijesztő kockázatot jelent a COVID a MotoGP versenyzői számára

A Ducati versenyzője, Jack Miller szerint a COVID elkapása és a 2022-es versenyek valamelyikének esetleges kihagyása eléggé ijesztő a mezőny számára, és olyasmi, ami idegessé teszi őket.

A Ducati is bemutatta a 2022-es motorját! (képek)

A gyári Ducati csapat is bemutatta a 2022-es motorját, amelyen Francesco Bagnaia és Jack Miller szállhat harcba a minél jobb eredményekért – ezúttal már egy fontos szponzor nélkül.

A gyári KTM és a Tech3 KTM is bemutatta a 2022-es MotoGP-motorjait! (képek)

A MotoGP gyártói közül elsőként a KTM mutatta be a 2022-es festését, méghozzá a gyári és szatellit, Tech3-as csapat fényezését is megcsodálhatjuk, hamarosan pedig pályára is mennek a KTM-esek.