hero image
dppi

Brutális baleset a MotoGP-ben, átmentek Bagnaia lábán! (videóval)

Nagyon peches baleset szemtanúi lehettünk a Katalán Nagydíjon a MotoGP-ben: a pontverseny éllovasa, Francesco Bagnaia bukott, és már nem tudták elkerülni a lábát.

Marc Marquez a 2. helye után: „Ez egy olyan kör volt, ahol lesz*rod...”

Remek teljesítménnyel a második rajthelyet szerezte meg a Repsol Honda pilótája, Marc Marquez a Valenciai Nagydíjon, majd azt mondta, nagyon a határokat feszegette a Q2-es körén.

Eső, káosz várható a MotoGP Francia Nagydíján: íme a program

A MotoGP szezon egyik legkaotikusabb futama érkezik ezen a hétvégén, ugyanis a motorversenyzés királykategóriája Le Mans-ba látogat: az izgalom, esések, eső garantált.

A csapatot is sokkolta: kivonul a Suzuki a MotoGP-ből!

Hétfő délután jelentették be hivatalosan, hogy a szezon végén távozik a motorversenyzés királykategóriájából a Suzuki, az egyik versenyzőjüknek pedig van oka aggodalomra az Autosport információi szerint.

Ez a pilóta lehet a Yamaha B-terve, ha Quartararo távozik – sajtóhír

A regnáló világbajnok Fabio Quartararo szerződése a szezon végén lejár a Yamaha csapatával, a The Race és a Marca értesülései szerint pedig a japán gyártó már el is kezdett dolgozni a B-terven.

Ezért marad el annyira Morbidelli Quartararótól a 2022-es MotoGP szezonban

A 2022-es szezonban sem történt jelentős változás a Yamaha helyzetével kapcsolatban a MotoGP-ben: egyedül Fabio Quartararo tudja valamennyire tartani az élmezőny tempóját, de legalább Franco Morbidelli úgy érzi, tudja mit kell tennie ahhoz, hogy ez megváltozzon.

A fiatalok arattak a MotoGP katari időmérőjén, Marc Marquez is az első sorban!

A MotoGP szezonjának első időmérője Ducati 1-2-t hozott: Jorge Martin szerezte meg a pole-pozíciót Enea Bastianini előtt, Marc Marquez pedig a harmadik helyre kvalifikálta magát. A regnáló világbajnok, Fabio Quartararo nem lehet elégedett, hiszen a top 10-be sem fért be.

„Hibrid” motorokat homologizáltatott a gyári Ducati a 2022-es MotoGP szezonra

A Crash.net értesülései szerint eltérő erőforrásokat homologizáltatott a 2022-es szezonra a gyári Ducati, mint az olasz márka többi szatellit alakulata.

A Ducati versenyzője, Jack Miller szerint ijesztő kockázatot jelent a COVID a MotoGP versenyzői számára

A Ducati versenyzője, Jack Miller szerint a COVID elkapása és a 2022-es versenyek valamelyikének esetleges kihagyása eléggé ijesztő a mezőny számára, és olyasmi, ami idegessé teszi őket.