hero image
Youtube

Leclerc által is hajtott csúcsferrarival bővítette gyűjteményét Cristiano Ronaldo

A nagy autórajongó hírében álló, és ennek köszönhetően jelentős gyűjteménnyel rendelkező sztárfocista a Ferrari újdonságát is beszerezte a garázsába.

55 évesen, balesetben elhunyt Ken Block, ralilegenda

A Gymkhana-sorozatból is ismert, jelenleg az Audival elektromos raliautókon dolgozó versenyzőt saját rancha közelében, motorosszánozás közben érte a halálos baleset.

A világ leggyorsabb elektromos autóját vette át Nico Rosberg (videó)

Az egyszeres F1-es világbajnok Nico Rosberg a YouTube-csatornájára töltött fel arról egy videót, hogy átvett egy közel 2000 lóerős, 416 km/órás végsebességgel rendelkező elektromos autót.

30 milliót adtak Max Verstappen Hondájáért

A kétszeres F1-es világbajnok Max Verstappen közúti autóját licitre bocsátották, a kocsit pedig végül 75 ezer euróért vitte el egy szlovák állampolgár.

Őrületes szuperautóval gazdagodott Carlos Sainz (képek)

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz nemrég vette át a személyre szabott Ferrari 812 Competizione autóját, amelynek erejétől eláll a lélegzetünk.

67 millió forintos ajándékot kapott Max Verstappen a Hondától

Nagyvonalú ajándékot kapott Max Verstappen a Honda elnökétől a tegnapi nap folyamán: a holland egy olyan kocsit kapott, amelyből összesen 350 darabot gyártottak.

Íme, Bottas új céges autója: egy nem semmi Alfa Romeo! (kép)

A korábbi Mercedes-pilóta Valtteri Bottas az Instagram-oldalán mutatta meg az új céges autóját, ami egy sötétszürke Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio – nektek hogy tetszik?