hero image
DPPI

Verstappennek megvan a véleménye a fiatal holland versenyző halálának körülményeiről

A Red Bull versenyzője szerint teljesen felesleges volt újraindítani a versenyt.

Vettel: a motorsportnak muszáj „alternatívákban gondolkodnia” a jövő szempontjából

Miután az elmúlt hétvégén részt vett a Bajnokok Tornáján, Sebastian Vettel elmondta, hogy a motorsportnak nem ártana fenntarthatóbb lehetőségek után néznie a továbbiakban.

NASCAR-autóval indul az F1-es világbajnok a Le Mans-i 24 óráson!

Három világ találkozik majd az idei Le Mans-i 24 órás versenyen, ugyanis az F1, a NASCAR és a hosszú távú versenyzés klasszisai egy NASCAR-autót vezethetnek Le Mans-ban.

„Annyira rossz voltam” – Vettel a jövőben sem tér vissza a szimulátoros versenyzéshez

A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel elismerte, hogy amennyiben a visszavonulása után ismét versenyezni szeretne, minden bizonnyal nem egy otthoni szimulátorhoz fog először nyúlni.

Kiderült, melyik sorozatban tér vissza az F1-ből kitett Mazepin

A 2021-ben a Forma–1-ben versenyző Nyikita Mazepin az utóbbi időszakban semmilyen sorozatban nem indult, most viszont kiderült, hogy visszatér az éles küzdelemhez, méghozzá az ázsiai Le Mans-sorozatban.

Az FIA nem engedte Hertának, hogy egy kisebb kategóriában szerezzen licencpontokat

Colton Herta a tavalyi évben egészen közel került ahhoz, hogy az IndyCarból az F1-be kerüljön, végül azonban nem történt meg a váltás, mert az amerikainak nem volt elég szuperlicencpontja. Ezt próbálták volna orvosolni azzal, hogy egy kisebb szériában versenyeztetik őt, de erre az FIA végül nem adott engedélyt.

Hyundai az F1-ben? – az új főnök válaszol

A Hyundai nemrég kinevezett új motorsportos főnöke, Cyril Abiteboul reagált azokra a pletykákra, miszerint a dél-koreai márka be szeretne lépni a Forma–1-be a 2026-os új motorszabályok indulásakor.

A Williams reagált a Porschéval kapcsolatos F1-es pletykákra

A Williams úgy döntött, elejét veszi a pletykaáradatnak, miután a mai nap folyamán összeboronálták őket a Porschéval, akikről még mindig nem lehet egyértelműen tudni, hogy 2026-tól belépnek-e a sorozatba vagy sem.

Verstappen kiakadt a kiesése után: „Ez egy vicc, egy bohócműsor!”

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen az egyik legnagyobb virtuális versenyen vett részt a hétvégén, majd egy szerverprobléma miatt kidobta a játék. A holland pilóta nagyon kiakadt a történtek miatt.