hero image
dppi

F2: Veterán és újonc pilóta az újjáalakuló csapatnál

A Charouz Racing csapata jövőre már PHM Racing by Charouz néven indul, kedden pedig bejelentették a 2023-as Forma-2-es pilótapárosukat, amelyet egy veterán és egy újonc versenyző alkot.

Forma-2: Hatalmas balesettel indult, Lawson győzelmével zárult a sprint Abu-Dzabiban!

A Red Bull-junior Liam Lawson nyerte meg a Forma-2 abu-dzabi sprintversenyét Richard Verschoor és a bajnok Felipe Drugovich előtt, az első körben pedig Enzo Fittipaldi és Jehan Daruvala szenvedett balesetet.

Új, teljesen női szériát indít a Forma-1!

Nemrég jött a bejelentés, hogy F1 Academy néven új, teljesen női szériát indít a Forma-1, amelyben fiatal versenyzőnők vehetnek részt, Forma-4-es specifikációjú kocsikkal.

Nagy meglepetés a Forma-2-es időmérőn

Meglepetésre a japán Ivasza Ajumu és az izraeli Roy Nissany végzett az első két pozícióban az F2 abu-dzabi időmérő edzésén, míg a szuperlicencért hajtó Logan Sargeant a hatodik lett.

Hivatalos: Juri Vips ül be Sergio Perez autójába Barcelonában!

A Red Bull hivatalosan is megerősítette, hogy juniorprogramjuk versenyzője, az F2-ben versenyző Juri Vips pénteken lehetőséget kap a csapattól.

De Vries szeretné kihasználni az adódó lehetőséget

Nyck de Vries a hétvégi Spanyol Nagydíj első szabadedzésén már pályára gurulhat. A holland nagyon várja már a lehetőséget, hogy megmutathassa magát a Forma-1-ben.

Egymást ütötte ki az első sorból Michelisz és Tassi a WTCR második futamán! - VIDEÓ!

Mikel Azcona nyerte a WTCR fordított rajtrácsos 2. futamát, miután az első sorból induló Michelisz Norbert és Tassi Attila összeütközött Pauban.

De Vries reagált a Forma-1-es pletykákra: „Ez teljesen új nekem!”

A Mercedes Formula E-csapatánál versenyző Nyck de Vries elmondása szerint nem tudja, honnan jött az a pletyka, hogy a Williams F1-es istállójánál folytathatja.

A Cupra kizárólag a Zengő Motorsporttal hajlandó elindulni a WTCR-ben

A Cupra is átáll az elektromos változatokra az utcai autók kapcsán, és a versenyzésben is követni fogja ezt a tendenciát. A Cupra Leon Competición valószínűleg a spanyol gyártó utolsó belsőégésű motoros versenyautója lesz.