A Red Bull versenyzője, Max Verstappen viccesen szúrt oda tavalyi riválisának, Lewis Hamiltonnak, mondván nem lehet annyira rossz a Mercedes, ha Russell a negyedik helyen tud végezni vele.

Max Verstappen győzni tudott az Emilia-Romagna Nagydíjon, ráadásul kört is adott a 13. pozícióban célba érő Lewis Hamiltonnak, akivel tavaly az utolsó pillanatig harcban volt a világbajnoki címért.

És bár a holland azt mondta az imolai futam után, nem jelentett számára sokat a lekörözés, most kicsit odaszúrt a hétszeres világbajnoknak – Russell eredményét hozta fel példának arra, hogy nem lehet olyan rossz a Mercedes.

„Tavaly remek küzdelmeket vívtam Lewisszal, most viszont egy olyan autóban ül, ami nem annyira jó” – mondta a brit Telegraph-nak a holland pilóta az imolai lekörözés kapcsán.

„Persze George a negyedik helyen végzett ezzel az autóval. Szóval mégsem annyira borzalmas a Mercedes, nem igaz?” – szúrt oda viccesen Hamiltonnak Verstappen a miami versenyhétvége pénteki napján.

Verstappen négy fordulót követően a világbajnoki pontverseny második helyén áll, és 27 ponttal van lemaradva az éllovas Charles Leclerc mögött, viszont a csapattársa, Sergio Perez is csak 5 pontra van tőle.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL