A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff ezúttal is megerősítette, hogy sor fog kerülni Romain Grosjean F1-es mercedeses tesztjére, hiszen a szavát adta, Grosjean pedig a videójában mutatta meg, milyen sisakot fog használni a teszten.

A 2020-as Bahreini Nagydíjon hatalmas balesetet szenvedett Romain Grosjean, aki azóta szerencsére felépült a sérüléseiből és az IndyCarban versenyez. A francia nem sokkal az incidens után elmondta, nem szeretné, hogy ez legyen az utolsó Forma-1-es élménye.

Ez után a Mercedes ígéretet tett a korábbi Haas-pilótának, hogy rendezni fognak neki egy tesztet, erre viszont még nem került sor. A YouTube-csatornáján Grosjean reagált is a teszt kérdésére:

„Mindenki a mercedeses tesztről kérdezget. Nos, ezt a sisakot fogom használni hozzá. A tesztre még nem került sor, de a sisakom már megvan hozzá” – magyarázta a 2020-as Bahreini Nagydíjig a Forma-1-ben versenyző pilóta.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff pedig kijelentette, hogy sor fog kerülni a tesztre, de a részletek egyelőre homályosak. Azt is kiemelte, a szavát adta, és be is fogja tartani, amit ígér.

„A tesztre biztosan sor fog kerülni. Elkötelezettek vagyunk a dolog iránt. Meglátjuk, mit tehetünk, és hogy Romain mit tehetek. De meglesz a teszt. Ha a szavamat adom, akkor a szavamat adom” – idézte Wolffot a Motorsport.com.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL