hero image

Csou elmondta, hányas pontszámot adna magának első F1-es szezonjára

Csou Kuan-jü az első kínai pilóta, aki teljes állású versenyzői ülést kapott a Forma–1-ben. Az Alfa Romeo színeiben mutatkozhatott be, az éve pedig eléggé hullámzó volt, hiszen voltak benne örömteli pillanatok, de komolyabb mélypontok is.

Csou: a Piastri-helyzet mutatja, hogy jól döntöttem az Alpine elhagyásakor

Csou Kuan-jü elmondta, hogy a jelenlegi bizonytalanság Oscar Piastri és az Alpine körül megmutatja, hogy helyesen döntött, amikor elhagyta a franciák kötelékét, hogy az Alfa Romeóhoz szerződjön.

Bottas: az F1-nek a pilótákat is meg kéne kérdeznie a sprintfutamok helyszíneiről

Valtteri Bottas szerint a pilóták véleménye segíthetne kiválasztani azokat a pályákat, melyek a leginkább alkalmasak sprintversenyek rendezésére.

Bottas nyerte az eső által fűszerezett FP1-et Silverstone-ban

A legtöbb csapat számos kisebb-nagyobb fejlesztéssel készült erre a hétvégére, de a szokványos tesztelgetés helyet ez az első gyakorlás szinte már unalomba fulladt, köszönhetően a klasszikus angliai időjárásnak.

Az Alfa Romeo eltűnhet a Forma-1-ből

A Volkswagen-csoport zöld utat adott a Porsche és az Audi F1-be való belépési terveinek. Úgy tűnik, a Porsche 2026-ban a Red Bull Racinggel fog össze, a legfrissebb pletykák szerint pedig az Audi a Sauberrel állhat össze.

Bottas már komolyabb sérülésektől tart az autók pattogása miatt

Az Alfa Romeo pilótája, Valtteri Bottas szerint nem egészséges, hogy pusztán egy autó vezetése miatt ilyen fokú sérüléseket szerezhetnek az év közben.

Csou egyelőre nem aggódik F1-es jövője miatt

Csou Kuan-jü első kínai pilótaként állhatott fel egy F1-es nagydíj rajtrácsára Bahreinben, ahol aztán rögtön pontot is tudott szerezni. A szezonja azóta viszont sehogy sem akar beindulni, így kérdéses, mi lesz vele 2023-ban.

Bottas nem bánja a Mercedestől való távozását: „Úgy vezethetek, ahogy akarok”

Valtteri Bottast sokan leírták, miután a Mercedes elküldte őt, azonban az Alfa Romeónál teljesen megújult és stabil teljesítményt nyújt. A finn pilóta kiválóan kezdte a 2022-es szezont és nem akar leállni.

Bottas 50 ezer eurót gyűjtött jótékony célra meztelen fotójával

Valtteri Bottas jelentős összeget gyűjtött jótékony célra. A finn a Miami Nagydíj utáni héten meztelenül ment egy fotó kedvéért a patakba. A sok reakció miatt úgy döntött, hogy a fotót poszterként adja el.