hero image
dppi

Ocon: Schumacher „nagyon ritka lehetőséget” kapott a Mercedesnél

A Mercedesnél korábban tartalékos szerepet is betöltő Esteban Ocon úgy véli, barátja, Mick Schumacher most egy nagyszerű lehetőséget kapott azzal, hogy a csillagosoknál tanulhat arról, hogyan is működik egy élcsapat.

Még Colton Hertával is tárgyalt az Alpine csapatfőnöke

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer újabb részleteket fedett fel arról, hogy mennyi követ meg kellett mozgatniuk Pierre Gasly leigazolásáért. Végül sikerrel jártak, és összeállt a francia duó a francia istállónál.

Grosjean szerint az Alpine-nak kordában kell tartania pilótái egóját

Romain Grosjean, volt Forma-1-es pilóta szerint az Alpine-nak vigyáznia kell, nehogy Pierre Gasly vagy Esteban Ocon egója elszabaduljon, ami komoly következményekkel járhat a csapatra nézve.

Alpine: „Hatalmas előny”, hogy a Red Bull már nem a partnerünk

Az alpine-os Matt Harman a RacingNews365-tel készített exkluzív interjúban arról beszélt, hogy már erősebb helyzetben vannak a versenyképesség szempontjából, mivel már nem kell senkinek erőforrásokat szállítaniuk.

Az Alpine keményebben fog bánni Oconnal, ha a jövőben is csapattársával keménykedik

Otmar Szafnauer, az Alpine Forma-1-es csapatának főnöke jelezte, "szívesen emlékezteti" Esteban Ocont arra, hogy miben állapodtak meg a csapaton belüli csatákat illetően, ha a jövőben is túl keményen bánik partnereivel.

Megvan, mikor mutatják be az Alpine 2023-as F1-es kocsiját!

A mai napon rántotta le a leplet arról az Alpine csapata, hogy mikor fogják bemutatni a 2023-as kocsijukat – az eddig ismert dátumok közül a legkésőbbi a francia istállóé.

Gasly: a sprintfutamok „még mindig nem bizonyítottak”

Az Alpine-hoz igazoló Pierre Gasly szerint az F1-es sprintversenyek továbbra sem bizonyították, hogy igazi látványosságnak számítanak.

Ocon most már „sokkal nyugodtabb” az Alpine berkein belül

Esteban Ocon arról beszélt, hogy az Alpine jelenlegi vezetői struktúrája jóval nyugodtabbá tette őt, ami pedig segít neki abban, hogy többet hozzon ki magából az autóban ülve.

Az Alpine szerint az FIA miatt nem volt még erősebb a 2022-es idényük

Az Alpine nyerte a középmezőny csatáját 2022-ben, de a csapatnál úgy vélik, hogy az FIA azon döntése, miszerint a szezon elején engedélyezték a fémből készült merevítőket a padlólemeznél, talán egy még erősebb szezontól fosztotta meg őket.