hero image
dppi

Az Aston Martin eleinte el se hitte, hogy ennyit gyorsultak

Az Aston Martin Forma-1-es csapatánál először azt hitték, hibáztak, amikor látták, hogy 2023-as Forma-1-es autójuk mennyit gyorsult a tél alatt.

Nincs még minden rendben: Stroll nem tudott egyedül kiszállni az autójából (képek)

A közelmúltban csuklótörést szenvedő Lance Stroll mindkét pénteki szabadedzésen autóba ült, azonban látható, hogy nincs még 100 százalékos állapotban a kanadai – nem tudott egyedül kiszállni a kocsijából.

Alonso a leggyorsabb a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén a Red Bullok előtt!

Fernando Alonso autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj második szabadedzésén Max Verstappen és Sergio Perez előtt, miközben a Mercedesek továbbra is szenvedtek.

Hamilton, Verstappen és mások is úgy vélik, az Aston Martin ott lehet a harcban

Az élmezőny versenyzői közül többen is úgy érzik, hogy a teszteken ígéretes teljesítményt mutató Aston Martin valóban ott lehet a legjobb helyekért folyó küzdelemben a szezon elején.

Hivatalos: Eldőlt, hogy Stroll rajthoz állhat-e Bahreinben!

A várakozásokkal ellentétben Lance Stroll egészségügyi állapota lehetővé teszi a kanadai számára, hogy ott legyen Bahreinben a szezonnyitón. Az Aston Martin-pilóta csalódott volt a történtek miatt, de már száz százalékban a versenyre koncentrál.

Meglepő kijelentést tett Fernando Alonso a Ferrariról

Az Aston Martin-pilóta Fernando Alonso bizakodó a szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt, és a Ferrarival hasonlította össze az Aston Martin versenyszimulációját.

Az Aston Martin kijelölte Stroll helyettesét, ha nem jön rendbe a Bahreini Nagydíjra

Lance Strollt az Aston Martin Forma-1-es csapatának tartalékpilótája, Felipe Drugovich váltja, amennyiben a kanadai nem jön rendbe a hétvégi Bahreini Nagydíjig.

Videón, ahogy Alonso feltartja Hamiltont

A bahreini második tesztnapon akadt össze egymással a két korábbi csapattárs, Fernando Alonso és Lewis Hamilton, de végül sikerült előznie a Mercedes-pilótának.

Drugovich Stroll helyén a szezonnyitón?

A belga Stoffel Vandoorne ismét lecsúszhat az F1-es lehetőségről, amennyiben Lance Stroll nem állhat rajthoz Bahreinben, mivel a Formula E-ben kell szerepet vállalnia. Ebben az esetben Felipe Drugovich lehet a befutó.