hero image
dppi

Sergio Perez egy középcsapat felemelkedésére számít 2023-ban

A Red Bull versenyzője, Sergio Perez azt nyilatkozta, hogy jövőre sokat vár Fernando Alonsótól és az Aston Martin csapatától.

Mazepin is ott volt Abu-Dzabiban, Ricciardónak és Vettelnek is „bölcs” üzenetet küldött

A Forma-1-es helyét idén februárban elvesztő Nyikita Mazepin is feltűnt Abu-Dzabiban, aki egy kifejezetten érdekes írással zárta a hétvégét, és a négy távozó pilótának üzent.

Alonso az Aston Martinhoz igazolásáról: „Úgy gondolom, megszerezhetem a harmadik világbajnoki címet!”

Jövőre már az Aston Martin színeiben fog versenyezni Fernando Alonso, aki kijelentette, hogy továbbra is hisz abban, hogy megszerezheti a harmadik világbajnoki címét.

Vettel: „Ő volt a legnagyobb természetes tehetség, aki ellen valaha versenyeztem!”

Sebastian Vettel jóbarátját, Kimi Räikkönent nevezte a legnagyobb természetes tehetségnek, az alkalmazkodókészségével „idegesítette” is a németet.

4,7 milliárdról csúszott le Vettel csapata Abu-Dzabiban

Nem sokon múlt, hogy az Aston Martin megelőzze az Alfa Romeo csapatát a konstruktőri pontversenyben – ha összejött volna, sokkal több pénzt kaphattak volna a csapatbajnoki helyezésükért.

Vettel: Kicsit üresnek érzem magam...

Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel ma teljesítette utolsó F1-es futamát, ezt követően pedig arról beszélt, hogy ürességet érez, és megköszönte a támogatást.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Sebastian Vettel elismerte, tárgyalt arról, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen

Az Aston Martin csapatától a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel elismerte, hogy Niki Laudával még tárgyalt egy esetleges Mercedeshez való igazolásról – végül nem ütötték nyélbe az üzletet.

Az Aston Martin szerint ezért lett motiváltabb Sebastian Vettel

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack rendkívül elégedett a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel hozzáállásával, szerinte nem a búcsúzkodásról szól ez az időszak, hanem minél magasabbra szeretné emelni a német a brit istállót.