hero image
dppi

Érdekes választ adott Mick Schumacher, amikor Günther Steiner támogatásáról kérdezték

A Haastól a szezon végén távozó Mick Schumacher nagyon érdekes választ adott, amikor arról kérdezték, hogy mennyire támogatta őt a csapatfőnök.

A Haasnak elege lett a Schumacherrel járó közegből?

Martin Brundle szerint a Mick Schumachert körülvevő emberek miatt rájuk nehezedő nyomás is hozzájárult ahhoz, hogy a Haas Forma-1-es csapata megvált tőle.

Csúnyán zárult a Haas és Mick Schumacher kapcsolata (videóval)

Mick Schumacher Abu-Dzabiban teljesítette az utolsó futamát a Haas csapatával, a leintés után pedig stílusosan akart búcsúzni, de a csapata nem engedte neki.

Steiner: Hülkenberg tapasztalata jobb opciót jelentett Schumachernél

Miután hivatalossá vált, hogy 2023-tól már Nico Hülkenberg lesz Kevin Magnussen márkatársa a Haasnál, Günther Steiner csapatfőnök részletesebben is elmagyarázta, miért ezt a döntést hozták meg.

Hivatalos: megvan a Haas másik jövő évi pilótája – Hülkenberg visszatér!

A Haas istállója a mai napon végre bejelentette, amit már egy ideje sejteni lehetett: Nico Hülkenberg három év kihagyás után az amerikaiakkal tér vissza az állandó mezőnybe, ami egyben azt is jelenti, hogy Mick Schumachernek távoznia kell a csapattól.

Minden jel arra mutat, hogy Schumachernek el kell búcsúznia a Forma-1-től

A Haas a hétvégi, Abu Dhabi Nagydíj előtt, utolsó istállóként a mezőnyben bejelenti jövő évi pilótafelállását. A versenyfutás az elmúlt hetekben két főre szűkült, és úgy fest, megvan a győztes.

Steiner bejelentette, döntött a Haas a 2023-as F1-es párosáról

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elárulta, már döntöttek arról, hogy ki lesz Kevin Magnussen csapattársa a 2023-as szezon folyamán.

Marko kétli, hogy Schumachernek van jövője a Haasnál

Mick Schumacher kénytelen lehet kivenni egy évet, hogy aztán a Saubernél térjen vissza.

Schumacher: Lehet, hogy jövőre két német is lesz az F1-ben!

Továbbra sem dőlt el az egyik Haas-ülés sorsa, miközben a Sky Germany szakértőjeként dolgozó Ralf Schumacher arra tett utalást, hogy szerinte Kevin Magnussen helye sincs kőbe vésve.