hero image
X // F1

Videón a második piros zászlós baleset az FP2-ről!

Carlos Sainz után a Haas pilótája, Nico Hülkenberg is a falba csúszott és piros zászlót okozott Abu-Dzabiban, így alig maradt idejük a gyakorlásra a pilótáknak.

Steiner elmondta, mikor születik döntés a Haas pilótapárosáról

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, hogy a csapat még az F1-es nyári szünet előtt dönteni akar a 2024-es pilótafelállásról.

Videón, ahogyan Hülkenberg kétkerékre rakja a Haast az Osztrák Nagydíjon (videó)

Nico Hülkenberg olyasvalamit csinált az Osztrák Nagydíjon, amit azelőtt talán senki a mezőnyből, és ebben semmi túlzás nincs.

Még a Red Bull sem bírt Hülkenberggel az Osztrák Nagydíjon (videó)

Legalábbis az egyik Red Bull, és bizonyos ideig, mert később kijött a különbség a két autó között az Osztrák Nagydíj sprintfutamán.

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.

Így élte át Günther Steiner a reggelt, amikor meg kellett válnia Mazepintől

Nyikita Mazepin és a Haas Forma-1-es csapat főszponzora, az Uralkali azonnal el lettek küldve, amint Oroszország megszállta Ukrajnát.

Hamilton a Haasnál fejezheti be a pályafutását? Steiner a hétszeres bajnokra pályázik

Günther Steiner humorosan megjegyezte, hogy Lewis Hamilton akár a Haasnál is befejezheti a pályafutását, már amennyiben Toto Wolff rendezi a hétszeres bajnok fizetését. A csapatvezető aztán arra is kitért, hogy a britnek nem sok más lehetősége maradt a váltásra.

Steiner figyelmeztet: óriási káosz lesz ezen F1-es versenyhétvégén

A 2023-as Forma-1-es szezon első szombati sprintversenyét az Azeri Nagydíjon, a bakui utcai pályán fogják tartani, amit a Haas szókimondó csapatfőnöke egyáltalán nem tart jó ötletnek.

„Nem biztos, hogy Schumacher képes lenne arra, amire Hülkenberg”

A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.