hero image
dppi

A McLaren vezérigazgatója kitart amellett, hogy a Red Bull csalt

A McLaren vezérigazgatója továbbra is úgy gondolja, ahogy az FIA elnökének, Mohamed bin Szulajmnak írt levelében írta a Red Bull költségvetési ügyének nyilvánosságra kerülését követően.

„Két F1-es csapatfőnök és egy ex-ferraris is nemet mondott a Ferrarinak”

Az olasz sajtó szerint a Ferrari csapata több jelöltet is megkeresett, hogy átvegyék Mattia Binotto helyét, azonban hárman is nemet mondtak a Scuderiának a beszámoló szerint.

A McLaren a lehető legtöbbször küldené pályára Piastrit Bahreinig

A McLaren új Forma-1-es pilótája, Oscar Piastri a lehető legtöbb időt fogja pályán tölteni a tesztek előtt jövőre, hogy ezzel segítsenek őt felkészíteni első szezonjára, mondta el a csapatfőnök, Andreas Seidl.

McLaren: Az Alpine téved Piastrival kapcsolatban

A McLaren vezérigazgatójának nem igazán tetszettek Otmar Szafnauer szavai egykori tartalékpilótájukról, aki 2023-ban a wokingi gárdánál fogja megkezdeni Forma-1-es karrierjét.

Mazepin is ott volt Abu-Dzabiban, Ricciardónak és Vettelnek is „bölcs” üzenetet küldött

A Forma-1-es helyét idén februárban elvesztő Nyikita Mazepin is feltűnt Abu-Dzabiban, aki egy kifejezetten érdekes írással zárta a hétvégét, és a négy távozó pilótának üzent.

Rossz hírt közölt a Red Bull csapatfőnöke Daniel Ricciardóval

Daniel Ricciardo szempontjából szomorú, ugyanakkor érthető hírt közölt a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner, miszerint „nagyon specifikus” Ricciardo szerződéstervezete.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Marko visszavonta a Ricciardóval kapcsolatos nyilatkozatát!

Pár órával a nyilatkozata után a Red Bull-tanácsadó Helmut Marko azt mondta, valójában még nem írtak alá semmit Daniel Ricciardóval – egyes értesülések szerint vasárnap jön majd hivatalos bejelentés az ügyben.

Eldőlt Daniel Ricciardo jövője!

Az Abu-Dzabi Nagydíj hétvégéjének pénteki napján kiderült, hogy hol folytatja a pályafutását Daniel Ricciardo, akinek ez lesz az utolsó versenye a McLaren csapatával.