hero image
dppi

Rosberg: Hamilton számára tovább rontja a helyzetet Angela Cullen távozása

Lewis Hamilton korábbi csapattársa, Nico Rosberg úgy véli, tovább nehezíti a hétszeres világbajnok helyzetét, hogy idén már nem lesz mellette a fizioterapeutája, Angela Cullen.

Russell: A brazíliai győzelem tévútra terelt minket

A Mercedes versenyzője, George Russell úgy gondolja, hogy a brazíliai győzelem miatt maradt a téves koncepciójánál a Mercedes, de hamarosan irányváltás jön.

Wolff: Bahrein után nyílt és őszinte megbeszéléseket folytattunk

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt nyilatkozta, hogy nyílt és őszinte megbeszéléseket folytattak a csapattal a bahreini szezonnyitó után, Szaúd-Arábiába pedig kisebb fejlesztésekkel készülnek.

Hamilton a Mercedesről: „Tudjuk, hogy nem ez a megfelelő autó...”

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton szerint nehéz helyzetben van a német istálló, de szeretne pozitív maradni és hajtani a csapattársait, hogy minél több pontot gyűjtsenek be.

Russell: Szeretném azt gondolni, hogy Bahrein az egyik leggyengébb pályánk...

A Mercedes versenyzője, George Russell reméli, hogy a Mercedes a szezon folyamán többnyire erősebb teljesítményre lesz képes, mint a bahreini szezonnyitón.

„Sosem lehet kizárni, hogy Hamilton a Ferrarihoz igazol”

A Sky Sports F1 műsorvezetője, Simon Lazenby úgy gondolja, hogy nem lehet kizárni, hogy Lewis Hamilton a Ferrarihoz igazol, hiszen ez minden versenyző álma.

Bocsánatot kért szurkolóiktól a Mercedes a Bahreini Nagydíjért

A Mercedes Forma-1-es csapata egy, a rajongóknak címzett nyílt levélben megfogadtak, nem fognak „reflexből” reagálni a Bahreini Nagydíjon nyújtott csalódást keltő teljesítményükre.

Ultimátumot kapott a Mercedes műszaki igazgatója

Sajtóhírek szerint a Mercedes a Forma-1-es szezonkezdetüket követően válságtanácskozást hívott össze, miközben Mike Elliott műszaki igazgatónak „ultimátumot” adtak.

Ferrari: A Mercedes hamarosan „felébred”

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur úgy gondolja, hogy egyelőre korai lenne messzemenő következtetéseket levonni a 2023-as szezonról.