hero image
Lewis Hamilton / X

Schumacher: Wolff üres ígéretei miatt távozott Hamilton

Ralf Schumacher biztosra veszi, hogy Lewis Hamilton távozása mögött az áll, hogy a brit már nem hitt Toto Wolff ígérgetésének, minek után harmadik éve nyújtanak gyenge teljesítményt.

„Nagyon aggasztó a Mercedes helyzete...” – F1-es kommentátor

A Sky Sports F1 kommentátora, Martin Brundle úgy véli, hiába dolgozik rengeteg nagyon okos ember a Mercedes csapatánál, aggasztó az istálló helyzete.

„Szerintem csak 98 százalékon vezet” – korábbi pilóta az F1-es világbajnok 2024-es évéről

A korábbi Forma-1-es versenyző Thierry Boutsen úgy gondolja, hogy a mezőny egyik topversenyzője nem vezet 100 százalékon ebben az idényben.

Wolff nem akar még másfél évet szenvedni, de "ez a valóság"

Nagy fogadkozások után a Mercedes 2024-es Forma-1-es autójának is megvannak a maga problémái. Emiatt a csapat, úgy tűnik, egyelőre nem is álmodhat róla, hogy a Red Bullal harcoljon győzelmekért, Toto Wolff csapatfőnök szerint pedig ideje elfogadniuk ezt.

Egy rendkívül kedves jelenet Lewis Hamiltonról a Japán Nagydíjról (videó)

Lewis Hamilton számára nagyon fontosak a rajongók, és ez mindig is így volt, a Japán Nagydíjon a szokásosnál is többen rajongtak érte.

Onboard videón Hamilton nagyon beszédes startja a Japán Nagydíjról

Ugyan nem Lewis Hamilton a legjobb rajtoló a Forma-1-ben, egyértelműen a legjobbak között szerepel, és ezt a Japán Nagydíjon is bizonyította.

Russell: Fernando nagy játékos, nem is vártam mást tőle

George Russell elismeréssel illette Fernando Alonsót a Japán Nagydíj után, aki ismét különleges trükköt alkalmazva harcolt a gyorsabb Mercedes ellen, amivel megtartotta az előnyösebb pozícióját.

Ilyen könnyen sem előzgették mostanában Lewis Hamiltont a Forma-1-ben (videó)

Hiába haladtak a 130R-ben, Sergio Pérez játszi könnyedséggel ment el Lewis Hamilton mellett a Japán Nagydíjon.

Wolff átérzi a Williams kálváriáját az autóival

A Forma-1 világában mostanában nagy téma lett a csapatok tartalékváza, miután kiderült, hogy a Williams nem készült el velük a 2024-es szezonra. Toto Wolff is elmondta véleményét a témában.