hero image

Wolff: a Mercedes igyekszik okulni a Red Bull és a Ferrari korábbi visszaeséseiből

Toto Wolff csapatvezető szerint semmi sem garantálja azt, hogy a Mercedes hamar vissza fog térni korábbi sikerességének szintjére a 2022-es nehézségeket követően.

A tavalyi vagy az idei vereség fájt jobban a Mercedesnek?

Bár a Mercedesnek nem osztottak lapot a Forma-1 2022-es világbajnoki címéért folyó küzdelemben, Toto Wolff csapatfőnök a drámai szezonzárót felidézve úgy gondolja, a tavalyi vereséget nehezebb volt elviselni.

Csúnyán zárult a Haas és Mick Schumacher kapcsolata (videóval)

Mick Schumacher Abu-Dzabiban teljesítette az utolsó futamát a Haas csapatával, a leintés után pedig stílusosan akart búcsúzni, de a csapata nem engedte neki.

Hamilton elmondta, mit gondol első nyeretlen F1-es szezonjáról

Lewis Hamilton végül egy kieséssel zárta le a 2022-es idényét, miután a Mercedes autója idén először hibásodott meg műszaki fronton, ezzel együtt pedig az is eldőlt, hogy F1-es karrierje során ez lett az első év, melyben nem tudott legalább egy futamgyőzelmet aratni.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Verstappen az élen az FP2-n Abu-Dzabiban, Russell a második!

A hétvége első „normális” szabadedzésén 3 tizedes előnnyel Max Verstappen végzett az élen, mögötte pedig George Russell és Charles Leclerc végzett.

Sebastian Vettel elismerte, tárgyalt arról, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen

Az Aston Martin csapatától a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel elismerte, hogy Niki Laudával még tárgyalt egy esetleges Mercedeshez való igazolásról – végül nem ütötték nyélbe az üzletet.

Verstappen csapattársa szerint Hamilton úgy viselkedett Brazíliában, mint egy f*sz

Max Verstappen csapattársa és honfitársa, Rudy van Buren szerint Lewis Hamilton okolható a Brazil Nagydíjon történt incidensért, és egy nem túl szép jelzőt is használt a hétszeres világbajnokra.

Wolff szerint egy évvel korábban kellett volna elhozni Russellt a Williamstől

Toto Wolff szerint George Russell túl sokáig volt a Williamsnél, szerinte az idén nyújtott teljesítménye alapján már korábban is készen állt arra, hogy bemutatkozzon náluk is.