hero image
dppi

Sergio Perez egy középcsapat felemelkedésére számít 2023-ban

A Red Bull versenyzője, Sergio Perez azt nyilatkozta, hogy jövőre sokat vár Fernando Alonsótól és az Aston Martin csapatától.

Verstappen: Ricciardo jobban tette volna, ha a Red Bullnál marad!

Daniel Ricciardo tartalékversenyzőként jövőre ismét a Red Bull kötelékébe fog tartozni, korábbi csapattársa, Max Verstappen pedig arról nyilatkozott, hogy az ausztrál jobban járt volna, ha nem távozik a Milton Keynes-i istállótól.

Szívesen látná utódaként Sebastian Vettelt Helmut Marko

A Forma-1-től frissen visszavonult Sebastian Vettelt sokan szívesen látnák saját csapatuknál, a Red Bull is, ahol karrierjét kezdte. Helmut Marko szerint kezelhetné ő a fiatalokat helyette.

Ricciardo: nem azt mondom, hogy elvesztettem, de félek, hogy elveszítem

Daniel Ricciardo részletesebben is megmagyarázta, miért választotta a harmadik pilóta szerepét volt csapatánál, a Red Bullnál, miközben azon fog dolgozni, hogy 2024-ben ismét az állandó mezőny tagja legyen.

Sergio Perez édesapja is megszólalt a csapatutasításos Red Bull-balhé után

Sergio Perez édesapja is elmondta a véleményét azt követően, hogy Max Verstappen a csapatutasítás ellenére nem engedte vissza maga elé Sergio Perezt a Brazil Nagydíjon.

Rossz hírt közölt a Red Bull csapatfőnöke Daniel Ricciardóval

Daniel Ricciardo szempontjából szomorú, ugyanakkor érthető hírt közölt a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner, miszerint „nagyon specifikus” Ricciardo szerződéstervezete.

Hatalmas autógyártó lehet a Red Bull motorpartnere – német sajtó

Az Auto Motor und Sport az új motorformula kapcsán arról írt, hogy a Red Bull nyitott egy új partner érkezésére, és 2026-tól egy amerikai gyártó érkezhet melléjük, míg a Ferrari egyelőre az FIA miatt hezitál az aláírással.

Verstappen nem akarta feltartani Leclerc-t: "Úgy nem lett volna őszinte..."

Max Verstappen elmagyarázta, miért nem lassított le annak érdekében, hogy Leclerc feltartásával segítse csapattársát. Sergio Perezt felzárkózni a második helyre.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.