hero image
dppi

Baljósan kevés pénzzel támogatja a Williamst a Gulf Oil

Papíron jónak tűnik a Williams FW45 és a Gulf Oillal aláírt szponzori megállapodást, de ha a felszínt kicsit megkapargatjuk, látszanak bajok.

Ikonikus szponzort foghat magának a Williams F1-es csapata

A Forma-1-ben is ikonikusnak számító Gulf Oil minden jel szerint visszatér a száguldó cirkuszba, ahol a nemzetközi sajtó szerint a Williams partnerei lesznek.

„Nem hinném, hogy akkora ugrást jelent” – mondja Vowles a Williams csapatfőnöki szerepéről

Pénteken érkezett a váratlan hír, hogy James Vowles, a Mercedes eddigi stratégiai vezetője lesz a Williams újdonsült csapatfőnöke. A szakember ezek után a média választott képviselőinek adott interjút, ahol több dologra is kitért a váltással kapcsolatban.

Megtalálta új csapatfőnökét a Williams, ő lesz Jost Capito utódja!

A grove-i alakulat viszonylag váratlanul szakított csapatfőnökével a 2022-es Forma-1-es szezon után, pénteken pedig bejelentette, hogy ki lesz az istálló új vezetője.

19 éves pilótát igazolt a Williams

Újabb versenyzővel bővült a Williams versenyzői akadémiája, az argentin Franco Colapinto a grove-i istállónál folytatja a pályafutását, és az is kiderült, hol versenyez idén.

Albon ezt várja új csapattársától, Sargeanttől 2023-ban

A Williams versenyzője, Alexander Albon kifejtette, milyen együttműködésre számít újdonsült márkatársával, Logan Sargeanttel, és hogy a csapata miként tudott volna már 2022-ben is jobban teljesíteni.

Egy szempontból biztosan fáj a Williamsnek Nicholas Latifi távozása

Idén már Nicholas Latifi nélkül, Logan Sargeanttel a soraiban vág neki a Forma-1-es szezonnak a Williams, egy szempontból pedig fájhat nekik a kanadai távozása.

Nyck de Vries: Azt hittem, hogy a Williams leigazol

Az AlphaTaurinál szerződést kapó Nyck de Vries elárulta, hogy részben elveszítette a motivációját, amikor a Williamsnél Alexander Albont választották helyette. Úgy érzi, hogy emiatt nem is volt kiemelkedő a teljesítménye a tavalyi év során.

A Williams leköszönő technikai igazgatója egy határozottabb Albont szeretne látni

Francois-Xavier Demaison szerint a thaiföldi-brit versenyző időnként túlzottan kedves a pályán kívüli eligazítások során és néha sokkal határozottabbnak kellene lennie, hogy elősegítse a csapat fejlődését.