hero image

A Williams újonca kiválasztotta állandó rajtszámát 2023-ra

A Forma–1 mezőnyében 2007 után lesz ismét állandó jelleggel amerikai versenyző, hiszen Logan Sargeant lehetőséget kapott a Williamstől a debütálásra. Ahogy pedig azt az új pilótáknál már megszokhattuk, most ő is kiválasztotta, hogy milyen rajtszámmal fog indulni.

„Egyszerű” – Latifi elmondta, mi kell ahhoz, hogy a Williamsnél maradhasson

Nicholas Latifi Forma–1-es jövője továbbra is bizonytalan. A Holland Nagydíj előtt pedig elmondta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy bizonyítani tudja csapatának, érdemes őt megtartaniuk 2023-ra is, még ha nincs is semmilyen „varázslat”, amely segítene rajta.

Hivatalos: Albon hosszú távra írt alá a Williamsszel

A Williams istállója bejelentette, hogy Alexander Albon 2023-ban is náluk fog versenyezni, köszönhetően annak, hogy aláírtak egy új, több évre szóló megállapodást.

Franciaországban már Latifi sem marad fejlesztések nélkül

A Williams csapata megerősítette, hogy a soron következő Francia Nagydíjon már mindkét versenyzőjük a továbbfejlesztett FW44-est használhatja majd, tehát Nicholas Latifi is megkapja végre az új csomagot.

A Williams tagadja Piastri és a Renault érkezését – egyelőre

Az utóbbi időben egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint Oscar Piastri 2023-ban a Williams pilótája lehet, az Alpine-nal kötött egyezség részeként pedig a csapat Renault-motorokra válthat. Jost Capito csapatfőnök viszont puszta spekulációnak nevezte ezeket.

Beigazolódtak a Williams aerodinamikai aggodalmai

A Williams istállója szerint az utóbbi két versenyhétvégén látott teljesítményük remekül illusztrálta, hogy az FW44-es milyen aerodinamikai hiányosságokkal rendelkezik.

De Vries realista: „Nem lehet karriert és jövőt építeni a reményre”

Nyck de Vries továbbra is a lehetséges jelöltek között van Nicholas Latifi utódjaként a Williamsnél. A barcelonai jó szereplése után megmutatta a Forma-1-es világnak, hogy készen áll a szintlépésre, de egyelőre nem mer bízni semmiben. Ezt a Formule1.nl-nek árulta el.

De Vries szeretné kihasználni az adódó lehetőséget

Nyck de Vries a hétvégi Spanyol Nagydíj első szabadedzésén már pályára gurulhat. A holland nagyon várja már a lehetőséget, hogy megmutathassa magát a Forma-1-ben.

F1-es lehetőséget kap a Williamstől Nyck de Vries

A Williams a mai napon megerősítette, hogy a Formula E regnáló bajnoka vezetheti majd egyik autójukat a Spanyol Nagydíj első szabadedzésén.