Nagyon erősen megoszlanak a vélemények arról, hogy ki volt a hibás Max Verstappen és Lando Norris incidensénél az Osztrák Nagydíjon.

Egyelőre úgy fest, egyértelműen törést okozhatott a baleset Verstappen és Norris barátságában. Ez is csak azt mutatja, ha éles egy csata, és a világbajnoki címről van szó, egészen addig tart egy felhőtlen barátság, amíg nem történik valami baj.

Lewis Hamilton és Nico Rosberg is csak addig voltak barátok, amíg nem harcoltak a címért. A többi már történelem, Rosberg egyszer legalább legyőzte Hamiltont, amivel nagy szúrást vitt be neki, mert világbajnok lett.

Senki ne gondolja, hogy Norris és Verstappen végignevetné egymással a szezont, ha ugyanabban a csapatban versenyeznének. Sőt, már most is ez a helyzet, pedig máshol versenyeznek, bár ki tudja mit hoz a jövő.

Arra azonban nagyobb az esély, hogy Verstappen később a Ferrarihoz fog kerülni Hamilton helyére, ahol Leclerc ellen vívhatna meg. Most azonban még maradjunk az elmúlt hétvégénél, és nézzük meg, mi is történt pontosan a két versenyző között a Red Bull Ringen.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL