Lewis Hamilton erre a hétvégére örökre emlékezni fog, és ezekben a pillanatokban talán még csak eszébe sem jutott a következő csapata, a Ferrari.

A legtöbb versenyző már egy futamgyőzelemnek is örülnek, amiről sokan tudnának mesélni, Sőt, már egy dobogó sokat jelent, ami például Hülkenbergnek ennyi év után sem adatott meg, de ki tudja, mit hoz számára a jövő.

Ehhez képest ott van Hamilton, aki egészen hihetetlen módon 100 győzelem felett jár. Csak a Brit Nagydíjon például 9 győzelmet számol, amivel megint csak rekorder. Nem egy kiváló F1-es pilótát ismerhetünk a múltból, akik összesen nem szereztek ennyi futamgyőzelmet, nemhogy egy helyszínen.

Az, amit Hamiltonnal történt vasárnap, egyenesen meseszerű volt, és lehetővé tette, hogy 3 év után megint futamgyőzelemnek örüljön. Több mint érzelmes volt mindez számára, és olyasvalami, amire talán még ő maga sem számított.

A közönség együtt lélegzett vele, és úgy ünnepelhetett, mint egy rocksztár. Szenzációs érzések fogták el, még a könnyei is kicsordultak, ami megmutatja, továbbra is dolgozik benne a vágy az F1 iránt, és a Ferrarinál okozhat meglepetést jövőre.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL