Nagyon ritkán látni Lewis Hamiltont elérzékenyülni ezen a szinten, talán amiatt is, mert már mindenért támadták korábban.

Látván az idei évadot, és azt, hogy Hamilton mennyire nincs formában a régi önmagához képest, nem fogatunk volna arra, hogy lesz futamgyőzelme. Másrészt a Mercedes már csak negyedik erő volt, így azok, akik pár futam után a brit rekorderre fogadtak, szép pénzt nyerhettek.

Főleg, ha ezt a Brit Nagydíj előtt tették meg, aminek nem ő volt az esélyese. Russell előtte járt az időmérő edzésen, majd fordult a kocka, és összességében megérdemelten ünnepelhetett Hamilton, a lehető legjobban alakultak számára a dolgok.

Más kérdés, hogy így sincs esélye a címre, legalábbis jelenleg, ugyanakkor még mindig sok futam van hátra. Rengeteg minden történhet még, most azonban egyelőre Hamilton nagy sikeréről szólnak az események.

Nem szokta magát elsírni a hétvégéken, ám ez most megtörtént. Sírva ment ki a közönséghez, akik minden eddiginél jobban szurkoltak neki, megmutatván, mennyien állnak mögötte, és támogatják, amire nagy szüksége van.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL