hero image
Mercedes AMG Twitter

Michael Schumacher sisakjában ült F1-es autóba Mick Schumacher

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/07/13 11:10
Michael Schumacher ezzel a sisakfestéssel versenyzett utoljára a Forma-1-ben, még a Mercedes színeiben.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Michael Schumacher idén januárban lett 54 éves, de hosszú évek óta nagyon keveset tudni róla a súlyos sí-balesete miatt. Szörnyű, ami vele történt, és azóta nem is láthattuk megjelenni a nyilvánosság előtt.

Még csak fotók sem jelentek meg róla, ellenben a rengeteg pletykával. Kevesen tudhatják, hogy milyen Michael jelenlegi állapota, köztük minden bizonnyal a fiával, aki jelenleg is a Forma-1-ben dolgozik.

Mick ugyan elvesztette a versenyzőülését, lehetséges, hogy később visszatérhet. A Mercedes alkalmazásában áll harmadik pilótaként, és időről időre lehetőséget kap arra, hogy az új autót vezesse.

Egykor Michael is így tett, mint versenyző, ugyanis a Mercedesszel tért vissza 2010-ben. Először 2006-ban vonult vissza, és addigra igencsak sokat változott az F1, de még a nála sokkal fiatalabb Nico Rosberg mellett is képes volt villantani.

Mick most azt a sisakot öltötte magára, amiben az apja versenyzett a Mercedesnél. Pontosabban mondva az a bizonyos festés került fel a sisakjára, mivel mindenki egyedi sisakot hord, már csak méretek miatt is, illetve az elmúlt 10 évben változtak a biztonsági előírások.