hero image
dppi

Sargeant: Ha megnyertem volna az F3-at, nem jutottam volna el a Forma-1-ig

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2022/12/24 17:59
A Williams friss igazolása, Logan Sargeant úgy véli, hogy még jól is járt azzal, hogy végül nem nyerte meg a Forma-3-as bajnokságot – ha így tesz, valószínűleg el sem jut idáig.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Logan Sargeant 2020-ban nagyon közel került ahhoz, hogy megnyerje az FIA F3-as szériát, azonban végül nem ő, hanem az akkori csapattársa, Oscar Piastri emelhette magasba a címért járó trófeát.

A jövőre már a Williams csapatával az F1-ben induló amerikai úgy véli, hiába volt csalódott az őrületes monzai szezonzáró után 2 évvel ezelőtt, végső soron mégis jobban járt így, hiszen 2021-re semmiképp nem tudott volna fellépni az F2-ben, a bajnok pedig nem maradhat az F3-ban.

„Az igazat megvallva nem annyira zavart a dolog, még a következő évre való tekintettel sem, mivel még ha meg is nyertem volna a bajnokságot, akkor sem tudtam volna a Forma-2-ben folytatni.”

„Szerintem végső soron minden okkal történik, mert valószínűleg nem jutottam volna el a Forma-1-ig, ha megnyerem 2020-ban az F3-at. Nyilvánvalóan abban a pillanatban nem így értékeltem a történteket, nagyon csalódott voltam.”