Max Verstappen, Lando Norris és George Russell együtt nézték meg a jeleneteket a Kanadai Nagydíjról.

Immáron hivatalos, Verstappen visszatért az élre, ismét futamot tudott nyerni, ami jelzi, hogy a Red Bull még mindig nagyon gyors. A holland világbajnok boldog lehet, ugyanakkor a McLaren még mindig versenyképes, addig a Mercedes hirtelen megérkezett a legjobbak közé, ami egyértelműen meglepetés.

Igaz, Russell ennek most kevésbé tud örülni, mert hiába indult az élről, csak harmadik lett. Ezen a futamon minden benne volt a pakliban, láthattuk is azt a Ferrari részéről, míg Hamilton éppen hogy csak lemaradt a dobogóról, aki ezzel újabb vereséget szenvedett el a fiatal csapattársával szemben.

Piastro sem jár örömtáncot, több volt a futamában az ötödik helynél, míg kivételesen Stroll közel Alonso mögött végzett, és pontokat szereztek, akárcsak Ricciardo, aki ennek már nagyon tudott örülni. Most igazán csak egyvalaki volt boldog, Verstappen, aki magabiztosabban várhatja a folytatást.

A ceremónia előtt együtt nézte meg a társaival a felvételeket, amiket azelőtt nem láthatott. Igazi drámában volt részük, és mindig érdekes látni a reakciókat, hogyan is reagálnak a versenyzők a látottakra. Beszédes felvételek, amikhez sokszor nem is kell nyelvtudás, és ez most sem volt másképp.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL