Egyelőre igen más dimenziót képvisel Max Verstappen az Osztrák Nagydíjon, ami erősen arra utalhat, hogy övé lesz a győzelem vasárnap.

Verstappen mostanában nem szokhatott hozzá hasonlóhoz, általában szorosabb időmérők követték egymást. Már meg is feledkeztünk a korábbi dominanciáról, amikor a holland ismét figyelmeztette a többieket a tehetségéről.

Pérez ehhez képest sehol nincs, még csak annyira sem képes, mint amire anno Webber volt Vettel ellen. Legalább az ausztrál az egyik szezonjában valóban esélyes volt a címre, és ha Koreában nem jár pórul, ki tudja, hogyan alakul a folytatás.

Verstappen egyedül versenyez a Red Bullnál, semmilyen hatással nincs Pérez, a nyomás legkisebb jele sem. A futamon azonban a többiek még okozhatnak gondokat, és ez várhatóan így is lesz, legalábbis ebben bízhatunk.

A McLarenek az egyetlenek, akik képesek lehetnek erre, viszont most még maradjunk Verstappen pole körénél, ami több mint beszédes volt. Nem mellesleg ez volt pályafutása 40. rajtelsősége, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL