hero image
dppi

Ezzel lenne elégedett a McLaren év végén

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella elárulta, a Forma-1-es alakulat a konstruktőri bajnokság harmadik helyével lenne boldog az idény végén.

A McLaren továbbra is vonzó célpont - hamarosan új igazolásokat jelenthetnek be

A McLaren Forma-1-es csapatfőnöke, Andrea Stella elmondása szerint a csapatnak a nyögvenyelős idei szezonkezdet ellenére nincs problémája az új alkalmazottak bevonzásával.

Ekkor áll üzembe a McLaren új szélcsatornája

A McLaren Forma-1-es csapata szerint júniusban végre elkezdhetik használni saját, új építésű szélcsatornájukat.

Komoly dilemma előtt állnak a Forma-1 csapatai 2026 előtt

A vezető Forma-1-es csapatok vezetői szerint a „közösen kell együttműködniük” az FIA-val a 2026-is szabályokkal kapcsolatos dilemma megoldásában.

Norris: a McLaren képes lehet úgy fejleszteni, mint az Aston Martin

Lando Norris szerint csapata akár szezon közben is képes lehet olyan mértékű előrelépésre, mint amilyet az Aston Martin tett a tavalyi évről az ideire.

A McLaren lehet a bahreini tesztek vesztese: "Nem vagyunk a legjobb négy csapat között..."

A McLaren Forma-1-es csapatának új csapatfőnöke, Andrea Stella elismerte, hogy a csapat nem igazán tudja hozni az általuk elvárt tempót és úgy érzi, lemaradásban vannak riválisaikhoz képest.

Stella hiszi, hogy Piastri tapasztalatlansága nem fogja hátráltatni a McLarent

A McLaren tavaly év végén kinevezett új csapatvezetője, Andrea Stella úgy véli, hiába lesz egy újonc versenyzőjük a 2023-as szezonban, mindez nem fogja hátráltatni az istálló teljesítményét és fejlődését.

„A Ferrarinál nagyon elégedettek a 2023-as autójukkal...”

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella elárulta, azt hallotta, hogy a Ferrari nagyon elégedett a jövő évi kocsijának alakulásával. Az újdonsült csapatvezető a McLaren helyzetéről is beszélt.

Stella: Todtól, Domenicalitól és Seidltől is tanultam ezt-azt

A Forma-1-es holtszezon egyik legizgalmasabb napja volt a keddi, hiszen több istálló élén is komoly változások történtek. A McLarennél a Sauber csoporthoz távozó Andreas Seidl helyét Andrea Stella veszi át.