hero image
DPPI

Vasseur és Binotto lenne a tökéletes páros a Ferrarinál?

Egyes vélemények szerint a két szakember közös munkája kimozdíthatná a Ferrarit a holtpontról.

Binotto: ez volt F1-es karrierem legnehezebb pillanata

Mattia Binotto az idény után lemondott a Ferrari csapatfőnöki posztjáról, helyét pedig Frederic Vasseur veszi át. A távozó szakember nemrég Sebastian Vettel előtt tisztelgett, és kiemelte, hogy pályafutása legnehezebb döntésének tartja, amikor nem újították meg a német kontraktusát.

Rosberg nem érti Binotto elküldését: a folytonosság érték a Forma-1-ben

A száguldó cirkusz 2016-os világbajnoka azok táborába tartozik, akik nem értenek egyet a Ferrari döntésével és nem fogadták volna el a csapatfőnök lemondását a 2022-es szezon után.

Wolff: Binotto valójában még tovább is bírta, mint vártam

Nemrég Toto Wolffot, a Mercedes csapatfőnökét is megkérdezték arról, hogy mit gondol Mattia Binotto távozásáról. Az osztrák elmondta, hogy őt nem igazán lepte meg a helyzet, mivel a Ferrarinál mindig „óriási a nyomás”.

Haas: Binotto azt mondta, bombasztikus lesz a 2023-as motor!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner arról beszélt, hogy mit mondott neki a korábbi Ferrari-csapatfőnök Mattia Binotto az erőforrásról, illetve megemlítette, hogy hármas csatát vár az élmezőnyben.

Nem akárkit keresett meg a Ferrari Binotto pótlására

Sajtóértesülések szerint a Red Bull Forma-1-es csapatának vezetőjét, Christian Hornert is kiszemelte a Ferrari Mattia Binotto helyére, azonban ő visszautasította az ajánlatot.

Hivatalos: Binotto lemondott a Ferrari csapatfőnöki posztjáról

Már hetek óta zajlottak a találgatások arról, hogy Mattia Binottónak talán mennie kell a Ferraritól, mivel a felsőbb vezetés nem elégedett a csapat idén mutatott teljesítményével. Miközben ezt a Scuderia korábban tagadta, most mégis hivatalossá vált a szakember lemondása.

Leclerc jól, Sainz rosszul járhat a Ferrari új csapatfőnökével – sajtóhír

Az olasz sajtó értesülései szerint Charles Leclerc kifejezetten jól jöhet ki a Ferrarinál történő vezetőváltásnál, míg Carlos Sainz csak második számú pilóta lehet.

A Schumacher-éra kulcsembere is kiszemelt a Ferrari csapatfőnöki posztjára – olasz sajtó

Újabb nevet dobott be az olasz sajtó Mattia Binotto pótlására – a korábbi sportigazgató visszatérését rebesgetik, aki a sikerkorszak után a Hondához igazolt.