hero image
dppi

Videón az ütközés, ami miatt megbüntették Perezt – a közvetítésből kimaradt!

A Forma-1-es Szingapúri Nagydíj közvetítéséből kimaradt, de Alex Albon belső kamerájából megnézhetjük, hogy melyik megmozdulásáért kapott büntetést Sergio Perez.

Videón Hamilton és Albon necces jelenete a Brit Nagydíjról

Lewis Hamilton és Alex Albon közel voltak ahhoz, hogy összeütközzenek a Brit Nagydíj startját követően, ami nem volt sima számukra.

Nem Verstappen volt a Kanadai Nagydíj legjobbja

Némiképp meglepetést okozva nem a futamot megnyerő Max Verstappent választották a Kanadai Nagydíj legjobbjának.

Albon megint nagyot villantott és a csapatát dicsérte

Alexander Albon ismét nagyon elemében volt a Williams volánja mögött, hiszen a melbourne-i időmérő edzésen az előkelő nyolcadik helyet tudta megszerezni, ami erős helyzetbe hozza őt a vasárnapi viadalra.

Albon: Jó úton jár a Williams, de ez az út hosszú is

Alex Albon szerint kőkemény csapatmunka folyik a Williamsnél, hogy az FW45 előrébb lépjen a rajtrácson, de szerinte még hosszú út áll előttük.

Albon ezt várja új csapattársától, Sargeanttől 2023-ban

A Williams versenyzője, Alexander Albon kifejtette, milyen együttműködésre számít újdonsült márkatársával, Logan Sargeanttel, és hogy a csapata miként tudott volna már 2022-ben is jobban teljesíteni.

A Williams leköszönő technikai igazgatója egy határozottabb Albont szeretne látni

Francois-Xavier Demaison szerint a thaiföldi-brit versenyző időnként túlzottan kedves a pályán kívüli eligazítások során és néha sokkal határozottabbnak kellene lennie, hogy elősegítse a csapat fejlődését.

Albon: az idei volt a legerősebb idényem a Forma–1-ben

Alex Albon idén egy szezon kihagyást követően tért vissza az állandó mezőnybe, és a Williams ülésében rögtön bizonyítani is tudott. Talán nem véletlen, hogy ennek megfelelően a mostanit érzi a legjobb évének eddigi karrierje során.

55 millió forintba került volna Sebastian Vettel búcsúvacsorája?

A múlt heti Abu Dzabi Nagydíj előtt a Forma-1 pilótái összegyűltek, hogy közös vacsorán búcsúztassák el Sebastian Vettelt. Utólag elég hajmeresztő számok kezdtek el repkedni erről az estéről.