hero image
dppi

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

Charles Leclerc törte meg a Red Bull 2023-as dominanciáját, és egy óriási körrel megszerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját a Forma-1-es Azeri Nagydíj időmérőjén, amelyet két piros zászló is megszakított.

Leclerc ezúttal csak magát okolja az időmérős betliért

A Ferrari Forma-1-es pilótája, Charles Leclerc ezúttal magára mutogat, miután gyenge teljesítményt nyújtott az Ausztrál Nagydíj időmérőjén.

Leclerc szerint ez volt a Ferrari eddigi legjobb pénteki napja

A Ferrari számára bőven lenne még hová fejlődni, hiszen a tavalyi szezonhoz képest most jelentős lemaradásban vannak a Red Bullhoz viszonyítva. Charles Leclerc azonban úgy érzi, Ausztráliában egészen erősen kezdtek.

Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Ferrari pilótája, Charles Leclerc nem viselte jól a futamon, hogy túl későn szólt neki a versenymérnöke arról, hogy Hamilton mindjárt visszaérkezik a pályára.

Leclerc: A Mercedest elkaphatom, a mi szintünkön vannak

Charles Leclerc úgy gondolja, hogy a Mercedes versenytempója nagyjából a Ferrari szintjén lehet, ugyanakkor a felzárkózását nehezíthetik a középmezőnyben kialakuló DRS-vonatok.

Kellemetlen kezdés: már a második futamon büntetést kap Charles Leclerc!

A Ferrari szerda délután megerősítette, hogy Charles Leclerc már a Szaúd-arábiai Nagydíjon rajtbüntetést kap: az ok a vezérlőelektronika cseréje.

Új időmérős formátum, de minek – kérdezik a versenyzők

Az Emilia Romagna Nagydíjon egy új időmérős formátumot fog kipróbálni a sorozat, erről pedig a versenyzők véleményét is kikérték. Ők egyelőre azonban nem igazán tudják hová tenni ezt az egészet.

Leclerc: Nagyjából egy másodperc a lemaradásunk a versenyen...

Charles Leclerc érthető módon csalódottan nyilatkozott a kiesését követően. A monacói szerint a megbízhatóságon túl a versenytempójukkal is komoly gondok adódtak, és úgy véli, hatalmas a lemaradásuk a Red Bullhoz képest.

Érdekes posztot tett ki Leclerc volt barátnője, majd magyarázkodott

Charles Leclerc volt barátnője, Charlotte Sine tegnap a rajt előtt egy olyan képet tett ki, amelynek középpontjában Max Verstappen Red Bullja állt, majd megmagyarázta „tettét”.