hero image
dppi

Wolff: Egyáltalán nem biztos, hogy a világbajnoki címért fogunk harcolni 2023-ban

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff arról beszélt, hogy folyamatosan kételkedik abban, hogy elég jó munkát végeznek-e a csapatával, és nem lehet biztosra venni, hogy 2023-ban újra ott lesznek a bajnoki harcban.

Sebastian Vettel elismerte, tárgyalt arról, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen

Az Aston Martin csapatától a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel elismerte, hogy Niki Laudával még tárgyalt egy esetleges Mercedeshez való igazolásról – végül nem ütötték nyélbe az üzletet.

Verstappen csapattársa szerint Hamilton úgy viselkedett Brazíliában, mint egy f*sz

Max Verstappen csapattársa és honfitársa, Rudy van Buren szerint Lewis Hamilton okolható a Brazil Nagydíjon történt incidensért, és egy nem túl szép jelzőt is használt a hétszeres világbajnokra.

Hamilton: Tudjátok, hogy megy ez Verstappennel...

A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton szűkszavúan fogalmazott, amikor a Max Verstappennel történt balesetről kérdezték, később hozzátette, már hozzászokott ahhoz, hogy céltábla.

Verstappen Hamiltonról: „Azt hittem, ezen már túl vagyunk...”

Bár a versenybírák szerint elsősorban Max Verstappen okolható a Lewis Hamiltonnal történt ütközéséért, a holland úgy gondolja, hogy Hamilton egyáltalán nem akart helyet hagyni neki.

Russell megszerezte az első győzelmét, Hamilton a második a Brazil Nagydíjon!

Mozgalmas versenyt hozott a brazil F1-es futam, amelyen George Russell tudott diadalmaskodni Lewis Hamilton előtt – számolt be róla az MTI.

Nagyot mentek a Mercedesek, Russell-győzelem a brazil sprinten!

George Russell győzelmével zárult a brazíliai sprintfutam, mögötte Carlos Sainz és Lewis Hamilton ért célba, míg a sprint favoritja, Max Verstappen „csak” a negyedik lett.

Korábbi csapattársa szerint Lewis Hamilton nem elégedett az utóbbi 2 évével

A Mercedes csapatánál 5 éven keresztül volt Valtteri Bottas Lewis Hamilton csapattársa, véleménye szerint pedig a brit továbbra is imádja a versenyzést, azonban az utóbbi két évével nem elégedett.

Hamilton szerint Ricciardo többet érdemel egy tartalékos szerepnél

Lewis Hamilton a vasárnap délutáni Olasz Nagydíjat a rajtrács végéről kezdi meg, miután kicserélték a motorját. A győzelem így nehéznek tűnik ezen a hétvégén, de a szezon hátralévő részében még reménykedhet.