hero image
dppi

Hamilton a Mercedes bakui fejlesztéseiről beszélt – nem kell tőlük csodát várni

Lewis Hamilton az Azeri Nagydíj sajtónapján részletesebben is beszélt az „új útról”, amelyre a W14-gyel lépett az istálló, és óvatosan optimistának tűnt a hétvégi esélyeiket illetően.

Rosberg két fő ok miatt döntött a visszavonulás mellett

Nico Rosberg a visszavonulásával kapcsolatos döntés meghozatala során két fő ok dominált. Egyfelől tartott tőle, hogy már nem lesz elég jó, valamint a versenyzésen túl más dolgokra akart összpontosítani.

Mick Schumachert sokkolta, amit a Mercedesnél látott: „Nem számítottam erre...”

A Mercedes tartalékversenyzője, Mick Schumacher úgy érzi, nagyon sokat tud tanulni új állomáshelyén, és annak is örül, hogy együtt dolgozhat Lewis Hamiltonnal és George Russell-lel.

Russell: Rosszat tett volna Verstappen karrierjének, ha a Red Bull helyett Hamilton mellé kerül

A Mercedes versenyzője, George Russell úgy véli, árthatott volna Max Verstappen karrierjének, ha kevés F1-es tapasztalattal a háta mögött a domináló Lewis Hamilton mellé kerül.

A sorozat hiszi, hogy az új F1-es film mellett még a Drive to Survive is eltörpül majd

A Forma–1 magas elvárásokat tűzött ki a nemsokára készülő, Brad Pitt és Lewis Hamilton nevével fémjelzett film kapcsán, és szerintük az még a rendkívül sikeres Drive to Surive-ot is túlszárnyalhatja.

Hill: Lehet, hogy Hamilton elkezdi elveszteni az ösztönös sebességét

Az 1996-os Forma-1-es világbajnok Damon Hill úgy gondolja, hogy a kora miatt bőven benne van a pakliban, hogy Lewis Hamilton el fogja veszteni az ösztönös sebességét, míg George Russell még a karrierje elején jár.

Hamilton ma is "régi otthonaként" tekint a McLarenre

A Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton reméli, egykori csapata, a McLaren hamarosan újra visszatér az élmezőnybe.

Hamilton ismét kikapott Russelltől: A felvezető körön ment el a dolog

Lewis Hamilton úgy érzi, hogy a Q3-ban futott első mért köre igazán nagyszerűre sikeredett, azonban második nekifutásra csupán egy átlagos időt sikerült elérni. A brit szerint a felvezető körön múlt a dolog.

Ekkor kerül fel az első újítás a Mercedes 2023-as F1-es autójára

A Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke, Toto Wolff kijelentette, hogy a május végi imolai futamig nem kerülnek komolyabb fejlesztések a W14-re, hogy a figyelmüket egyetlen csomagra összpontosítsák.