hero image
dppi

Szimulátorral bővül Verstappen 4,4 milliárdos magángépe!

A Red Bull-főtanácsadó Helmut Marko árulta el, hogy nagy lépésre szánta el magát Max Verstappen: egy szimulátor is kerül a 10 millió fontot érő magánrepülőgépébe.

Webber Verstappen nyilatkozatáról: „Szerintem csak udvarias volt...”

Mark Webber úgy véli, hogy a 2023-as szezon elején is a Red Bull lesz a legerősebb istálló, mivel a többieknek minden területen fejlődniük kell idénre.

Verstappennek közel 400 milliót, Piastrinak „csak” 4 milliót kell fizetnie, hogy indulhasson az F1-ben

A Forma-1-es versenyzőknek fizetniük kell azért, hogy érvényesítsék a szuperlicencüket, ennek szabályai alapján pedig közel 100-szoros különbség van a legtöbbet és a legkevesebbet fizető pilóta között.

Verstappen kiakadt a kiesése után: „Ez egy vicc, egy bohócműsor!”

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen az egyik legnagyobb virtuális versenyen vett részt a hétvégén, majd egy szerverprobléma miatt kidobta a játék. A holland pilóta nagyon kiakadt a történtek miatt.

De Vries Verstappenről: olyan, mintha a bátyám lenne

Az AlphaTauri versenyzője, Nyck de Vries a honfitársához, Max Verstappenhez fűződő viszonyáról nyilatkozott, és elmondta, hogy a kétszeres bajnokot amolyan „bátyjának” tekinti a paddockban, annak ellenére is, hogy ő az idősebb.

Verstappen szerint az alulkormányzott autók sosem lesznek elég gyorsak

Max Verstappen elmondta, a 2022-es Forma-1-es szezon elején nagy gondokat okozott neki, hogy a Red Bull autója nem feküdt „V-alakú” vezetési stílusának.

Verstappen célba veheti Hamilton egyik legkomolyabb rekordját

Max Verstappen F1-es pályafutása teljesen más fokozatba kapcsolt az utóbbi két szezonban. Köszönhetően a Red Bull feljavulásának és a holland kiváló teljesítményének, Verstappen sorra kezdte nyerni a futamokat, és már kétszeres bajnoknak is mondhatja magát.

Ezt az egy dolgot félreértik Verstappennel kapcsolatban

A kétszeres F1-es világbajnok szimulátoros csapattársa a Team Redline-nál, Atze Kerkhof beszélt arról az egy dologról, amit az emberek általában félreértenek Max Verstappennel kapcsolatban.

Perez korábbi menedzsere: „Checónak szintet kell lépnie!”

Sergio Perez korábbi menedzsere, Adrian Fernandez mondta el a véleményét a mexikói pilóta teljesítményéről, és úgy gondolja, 2023-ra szintet kell lépnie a négyszeres futamgyőztesnek.