hero image
dppi

Mick Schumachert sokkolta, amit a Mercedesnél látott: „Nem számítottam erre...”

A Mercedes tartalékversenyzője, Mick Schumacher úgy érzi, nagyon sokat tud tanulni új állomáshelyén, és annak is örül, hogy együtt dolgozhat Lewis Hamiltonnal és George Russell-lel.

Ocon: Schumacher „nagyon ritka lehetőséget” kapott a Mercedesnél

A Mercedesnél korábban tartalékos szerepet is betöltő Esteban Ocon úgy véli, barátja, Mick Schumacher most egy nagyszerű lehetőséget kapott azzal, hogy a csillagosoknál tanulhat arról, hogyan is működik egy élcsapat.

Schumacher: már „érdeklődtek” nálam 2024 kapcsán

Mick Schumacher az idei évet biztosan a Mercedes harmadik számú versenyzőjeként tölti majd, de a német időközben már azon dolgozik, hogy jövőre újra a mezőny állandó tagja lehessen.

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Igencsak fiatal felállással vág neki az idei szezonnak a McLaren, minek után egy friss Twitter posztban közzétették, hogy Mick Schumacher lesz a csapat tartalékja.

Ezért szakított a Haas Schumacherrel...

Günther Steiner szerint Mick Schumacher sokszor meglepte őket a jó teljesítményével, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy sokkal több tapasztalatra volt szükségük, amely megvan Nico Hülkenbergben.

Vandoorne Schumacher helyzetéről: válaszút elé érkezett a karrierje

Stoffel Vandoorne arra figyelmezteti Mick Schumachert, hogy karrierje szempontjából most egy fontos állomáshoz ért, hiszen döntenie kell, hogy mik a prioritásai. A belga elmondta, hogy amikor ő kikerült az F1-ből, nem esett nehezére az FE-re váltás.

Andretti: Schumacher vissza fog térni az F1-be!

Mario Andretti meg van róla győződve, hogy Mick Schumacher Forma-1-es története nem ért véget 2022-ben, és a német vissza fog térni a jövőben.

Az AlphaTauri csapatfőnöke sajnálja, hogy nem dolgozhat Schumacherrel

Mick Schumachernek reális esélye volt arra, hogy megszerezze az AlphaTauri ülését 2022-ben, hiszen ahogy Franz Tost is mondja, nagy tehetségnek tartja a németet.

Schumacher „hosszú távra jobb választás lett volna a Haasnak”

Mick Schumacher két évet töltött a Haasnál, de a tavalyi szezon végén nem hosszabbítottak vele szerződést. A helyére Nico Hülkenberg érkezett, aki három idény kihagyása után kap ismét lehetőséget az F1-ben. A korábbi pilóta, Marc Surer azonban úgy látja, hosszabb távon rosszul döntöttek az amerikaiak.