hero image
dppi

Ezt változtatná meg Vettel a Forma-1-ben

Karrierje utolsó Forma-1-es versenyét megelőzően Sebastian Vettel tett pár ajánlást a sport jövőjére nézve.

Vettel: „Ő volt a legnagyobb természetes tehetség, aki ellen valaha versenyeztem!”

Sebastian Vettel jóbarátját, Kimi Räikkönent nevezte a legnagyobb természetes tehetségnek, az alkalmazkodókészségével „idegesítette” is a németet.

4,7 milliárdról csúszott le Vettel csapata Abu-Dzabiban

Nem sokon múlt, hogy az Aston Martin megelőzze az Alfa Romeo csapatát a konstruktőri pontversenyben – ha összejött volna, sokkal több pénzt kaphattak volna a csapatbajnoki helyezésükért.

Vettel: Kicsit üresnek érzem magam...

Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel ma teljesítette utolsó F1-es futamát, ezt követően pedig arról beszélt, hogy ürességet érez, és megköszönte a támogatást.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Sebastian Vettel elismerte, tárgyalt arról, hogy Lewis Hamilton csapattársa legyen

Az Aston Martin csapatától a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel elismerte, hogy Niki Laudával még tárgyalt egy esetleges Mercedeshez való igazolásról – végül nem ütötték nyélbe az üzletet.

Az Aston Martin szerint ezért lett motiváltabb Sebastian Vettel

Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack rendkívül elégedett a szezon végén visszavonuló Sebastian Vettel hozzáállásával, szerinte nem a búcsúzkodásról szól ez az időszak, hanem minél magasabbra szeretné emelni a német a brit istállót.

Vettel szerint nem Michael Schumacher minden idők legjobbja

Az Aston Martin-pilóta Sebastian Vettel egy szurkolói felvételen azt mondta, hogy szerintem nem a hőse, Michael Schumacher minden idők legjobbja, van valaki, aki még nála is egy kicsit jobb.

Vetteltől megkérdezték, megfontolja-e a Forma-1-es folytatást az USA Nagydíj után

Miután az Aston Martin-pilóta Sebastian Vettel kimagasló versenyt futott Austinban, megkérdezték tőle, hogy nem gondolja-e át újra, hogy vissza akar-e vonulni, Vettel pedig elismerte, hogy az ilyen versenyek hiányozni fognak neki.