hero image
dppi

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko kételkedését fejezte ki a Forma-1 és a szaúdi állam közötti kapcsolat témájában.

Marko: Ricciardót részben PR-okokból szerződtettük

Helmut Marko nem kertelt, amikor arról beszélt, hogy Daniel Ricciardót főként a PR értéke miatt szerződtették le az idei szezonra. Mint mondja, az ausztrálnak már a Renault-nál is voltak gondjai.

Szimulátorral bővül Verstappen 4,4 milliárdos magángépe!

A Red Bull-főtanácsadó Helmut Marko árulta el, hogy nagy lépésre szánta el magát Max Verstappen: egy szimulátor is kerül a 10 millió fontot érő magánrepülőgépébe.

Ekkor tart autóbemutatót a 10 Forma-1-es csapat!

Azzal, hogy a Haas is bejelentette, hogy mikor mutatja be a 2023-as kocsiját (vagy annak festését), immáron mind a 10 istálló bemutatójának időpontjáról lehullt a lepel – íme, a részletek!

Verstappen nem akarja, hogy Ricciardo készítse neki elő a Red Bull beállításait

Daniel Ricciardo idén a bikások hivatalos tartalékversenyzőjeként tér vissza korábbi munkaadójához, ami azt jelenti, hogy vélhetően sok időt tölt majd a csapat szimulátorában.

Chandhok arra számít, hogy Pereznek harcolnia kell majd Ricciardóval az üléséért

Karun Chandhok elmondta, hogy szerinte idén egy érdekes csata alakulhat ki a Red Bull állandó pilótája, Sergio Perez, valamint a hozzájuk visszatérő harmadik számú, Daniel Ricciardo között.

Túl hangos volt Verstappen a pályán, megbüntették Imolát

Az imolai versenypályának 500 eurós, azaz kb. 200 ezer forintos bírságot kell fizetnie, mert egy ide szervezett forgatási nap, amin Max Verstappen is részt vett, túlságosan hangosra sikeredett.

Verstappen: a Pirelli többet is tehetne az F1-es gumik terén

A világbajnoki címvédő megérti ugyan a Forma–1 hivatalos gumibeszállítójának helyzetét, de szerinte a Pirellit semmi sem motiválja arra, hogy a végletekig elmenjenek a gumifejlesztés terén.

A Forma-1 műszaki igazgatóját nem hatja meg Horner "nyafogása" a költségvetési plafonról

Pat Symondsot elmondása szerint „nem hatja meg”, hogy a csapatok a Forma-1 költségvetési plafonja miatt „nyafognak” – ezzel egyértelműen a Red Bull csapatfőnöke, Christian Hornernek üzenve.