hero image

A Renault megerősítette az andrettis pletykákat

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

FORMA-1

Fontos bejelentés érkezett a magyarországi MotoGP-közvetítésekről

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött a rajtnál Abu Dhabiban, de elhagyta a pályát (videó)

Motorsport.hu
2022/04/29 15:25
Minden jel arra mutat, hogy amennyiben az Andretti megkapja a zöld lámpát a 2024-es F1-es szezonra, akkor a Renault motorjaival fognak indulni – Luca de Meo formálisan nem erősítette meg a dolgot, de erős utalást tett a közelgő partnerségre.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Michael Andretti édesapja még februárban nyilatkozott arról, hogy formális megállapodást kötöttek a Renault-val arról, hogy a Forma-1-be való beszállásuk esetén tőlük kaphatnak erőforrásokat.

A Renault-csoport vezetője, Luca de Meo pedig az f1only.fr-nek nyilatkozva megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatnak az Andrettivel, és hogy szívesen vennék, ha újra szállíthatnának motorokat egy F1-es istállónak.

„Azt gondolom, folynak tárgyalások, de nem én, hanem Laurent Rossi intézi ezeket. Maga a dolog érdekes, mert egy jó projekt áll mögötte, illetve kompetens személyek, akik jót tennének a Forma-1-nek.”

„Nyilvánvalóan a jelenlegi helyzetben keressük annak a lehetőségét, hogy valakivel egyesítsük erőinket. Egy bizonyos ponton a Red Bullt és a McLarent is elláttuk motorokkal, viszont többé már nem ez a helyzet” – mondta a vezérigazgató.