hero image
Mick Schumacher / Twitter

Andretti: Schumacher vissza fog térni az F1-be!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2023/01/22 20:59
Mario Andretti meg van róla győződve, hogy Mick Schumacher Forma-1-es története nem ért véget 2022-ben, és a német vissza fog térni a jövőben.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A 2023-as szezonban Mick Schumacher a Mercedes tartalékversenyzője lesz, azonban meglehetősen vonzó választás lehet a csapatok számára, hiszen két évnyi tapasztalattal rendelkezik a száguldó cirkuszban, ahol tavaly képes volt folyamatosan fejlődni.

2024-re tehát minden adott ahhoz, hogy a német visszatérjen a mezőnybe, amit ő maga is elsődleges célként tűzött ki maga elé. Hasonlóképpen gondolja Mario Andretti is, aki biztosra veszi, hogy a Schumacher név a jövőben is ott lesz az F1-ben.

„Biztos vagyok benne, hogy valaki újra bizalmat fog neki szavazni” – jelentette ki Andretti. „Az ilyen tehetségek nem tűnnek el csak úgy. Szerintem Mick óriásit fejlődött az elmúlt szezonban. Kétségtelenül. Ez tényleg megmutatkozott a teljesítményén.”

Andretti arra is kitért, hogy a Schumacher név hatalmas nyomást helyezett Mick vállaira, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nagyszerű érzés lehet egy ilyen örökséget a hátán cipelni.

„A Schumacher név minden szempontból előnyös. Kétségtelen, hogy nagy büszkeséggel viselte” – zárta le a gondolatait Andretti.