hero image

Az Apple gyárthatja le a Brad Pitt-tet is felvonultató Forma-1-es filmet!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/01/21 17:11
Filmipari bennfentesek szerint az Apple nyerte meg a licitháborút a Brad Pitt főszereplésével készülő F1-es filmet, amely produkció költségvetése 130-140 millió dollár között lehet.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Deadline értesülései szerint az Apple Original Films exkluzív tárgyalásokat folytat az egyelőre cím nélküli hollywoodi blockbuster filmről, amelyben a beszámoló szerint Brad Pitt lesz a főszereplő.

Pitt egy veterán autóversenyzőt fog alakítani, aki visszatér a visszavonulását követően, hogy felkaroljon egy fiatal versenyzőt, emellett pedig megpróbálja megragadni az utolsó lehetőségét, hogy ismét dicsőséget szerezzen a versenypályán.

A hírek szerint a projektért versenyzett az Amazon, a Disney, a Netflix, az MGM, a Paramount, a Sony és a Universal is, de nagyon úgy néz ki, hogy az Apple lesz a befutó.

A projektet a legendás Top Gun-producer Jerry Bruckheimer vezetheti, a rendező a Top Gun: Maverick című filmből ismert Joseph Kosinski, a forgatókönyvíró pedig Ehren Kruger lesz.

Bruckheimernek nem ez lenne az első motorsport-témájú filmje, ugyanis az 1990-ben megjelent NASCAR blockbuster Mint a villámnak is ő volt a producere, a főszereplő pedig Tom Cruise volt.

Pittről tudni lehet, hogy imádja a motorsportokat, korábban egy Carroll Shelbyről szóló, Go Like Hell című projektben is szerepelt volna, de miután évekig nem tudták előteremteni a költségvetést, valószínűsíthetően az a projekt már nem fog megvalósulni – helyette 2019-ben megjelent Az aszfalt királyai, Matt Damon és Christian Bale főszereplésével.

Az új produkció költségvetése a becslések szerint 130-140 millió dollár között lehet, és már Lewis Hamiltont is szóba hozták a filmben való szerepléssel, ami nem is csoda, hiszen a Verdák és a Zoolander 2 című moziban is szerepelt.