hero image
dppi

Gene Haas egyértelmű célokat tűzött ki idénre csapatának

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Honfitársa szerint Ricciardo nem tér vissza a Forma-1-be

FORMA-1

A volt mérnökük szerint "gumibőr" kell ahhoz, hogy valaki elviselje a Ferrarinál rá nehezedő nyomást

FORMA-1

Alpine: az Aston Martin nagy formajavulása „mindenkit meglepett”

FORMA-1

Egy újabb F1-be vágyó csapatra derült fény, amely egyedi koncepcióval érkezne

Motorsport.hu
2023/02/01 08:59
Gene Haas elmondta, hogy a Forma-1 2023-as szezonjában Nico Hülkenberggel a fedélzeten egyenletesebb teljesítményt vár a csapattól.
Ajánlott Videón, ahogy Charles Leclerc kiakad a versenymérnökére a Szaúd-Arábiában

A Haas 2023-ban a VF-23-assal fog versenyezni. Kedden az autó festését megismerhettük, de a többi, lényegesebb részlet egyelőre még rejtve maradt. Az új festéshez a csapat új névadó szponzora, a MoneyGram is hozzátette a magáét.

A 2022-es új szabályokkal a Haas némi lélegzethez jutott, miután az előző pár évben folyamatosan csúsztak vissza a ranglétrán, 2021-re már olyan szinten, hogy konkrétan pontot sem szereztek, bár bevallottan nem koncentráltak arra az évre. A változások esélyt adtak a csapatnak, hogy visszatérjenek a pontszerzők közé, ami sikerült is nekik.

A tulajdonos, Gene Haas ennek tudatában egyértelmű célt tűzött ki: „Az új szezonba átlépve hajtanak minket tavalyi jó teljesítményeink és visszatérésünk a pontszerzők közé. 2023-ban ezt szeretnénk egyenletesebbé tenni, Kevin Magnussennel és Nico Hülkenberggel szerintem megvan az a tapasztalt páros, akik tudják nekünk szállítani a pontokat vasárnaponként.”