A hétszeres Forma-1-es világbajnok a Paul Ricardon fog körözni a Pirelli által rendezett gumiteszt második napján. Tegnap George Russell több mint száz lapot tett meg.

Hektikusan kezdődött a február a Mercedesnél. Még le sem leplezték idei autójukat, a W14-es, máris két fontos tesztnapot végeztek a Pirelli kérdésére, akik az idén a csapatok rendelkezésére bocsátott gumikat szeretnék kiértékelni.

Az Ezüst Nyilak tegnap és ma köröztek Franciaországban, a Paul Ricardon, míg jövő héten – február 7-én és 8-án – Spanyolországban, egész pontosan a jerezi pályán fognak ugyanígy tenni, akkor az Aston Martinnal együtt.

A kétnapos munka a Le Castellet-i pályán, amely tegnap jelentette be, hogy a jövőben a volt Ferrari-pilóta, Jean Alesi fogja intézni ügyes-bajos dolgait, a Brackley-i istálló komoly munkát végzett. Tegnap George Russellen volt a sor, míg ma Lewis Hamilton jelent meg először hivatalosan a csapat egyenruhájában.

A hétszeres világbajnokot szerelői már a pályán várták és a Mercedes hivatalos Twitter-oldala sem tudott úgy tenni, mintha mi sem történt volna. A britnek csapattársa munkáját kellett folytatnia, aki tegnap több mint száz kört tett.

Russellnek és Hamiltonnak még egy ideig várnia kell, míg kipróbálhatják új autójukat, ugyanis azt csak február 15-én fogják bemutatni, nyolc nappal a szezon előtti tesztek kezdete előtt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL