hero image
dppi

Hivatalos: megvan az Alfa Romeo bemutatójának időpontja is

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videóra vették a Red Bull F1-es buliját a garázsban

FORMA-1

Óriási bulit rendezett a Red Bull az újabb F1-es címe miatt

FORMA-1

Összefoglaló videón a Japán Nagydíj és Verstappen nagy győzelme

FORMA-1

Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Motorsport.hu
2023/01/20 18:43
A mezőnyből eddig nyolc istálló ismertette bemutatójának dátumát, és most hozzájuk csatlakozott kilencedikként az Alfa Romeo is. A svájci bázisú alakulat többekhez hasonlóan nem húzza sokáig a dolgot, hiszen már február 7-én lehull a lepel új masinájukról.
Ajánlott Vettel a Red Bullhoz is besétált, csak lazán (videó)

Várható volt, hogy lassacskán mindenki bejelenti majd 2023-as autójának bemutatódátumát, hiszen az új idény kezdete már csak bő egy hónapra van. Most az Alfa Romeo volt a soros, akik február 7-ét választották a jeles napnak.

Erről egy nagyon rövidke videót is közzétettek a közösségi oldalaikon, ebből pedig az is kiderül, hogy a helyszín a svájci Zürich városa lesz, az esemény pedig délelőtt 10 órakor veszi majd kezdetét.

A csapat 2023-as autója egyébként továbbviszi az alakulat hagyományait abból a szempontból, hogy azt C43-ra keresztelték. A versenyzői ülésben pedig idén is Valtteri Bottast és Csou Kuan-jüt láthatjuk majd, a vezetésben viszont komoly változás történt a holtszezonban.

Az Alfát az utóbbi években terelgető Frederic Vasseur ugyanis a Ferrarihoz távozott, hozzájuk pedig a McLarentől Andreas Seidl érkezett, de nem csapatfőnöki pozícióba, hanem annál magasabb szerepkörbe, így még továbbra sem tudjuk, ki fogja ténylegesen irányítani őket a versenypályán 2023-ban.

Ha addig nem is, akkor az említett bemutatón már biztosan sort kerítenek majd erre is az versenygép festésének leleplezése mellett.