hero image

Norris Hamilton ruháiról: „Én nem vagyok ennyire magabiztos…”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/02/19 15:46
Lewis Hamiltonhoz hasonlóan Lando Norris is rendelkezik saját ruházati kollekcióval, amikor viszont arról kérdezték a McLaren fiatalját, hogy számíthatunk-e nála is Hamiltonhoz hasonló ruhákra, egyértelműen válaszolt.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A nemzetközi férfimagazin, a GQ két „táborra” osztotta a Forma-1-es versenyzőket: az egyik táborban az olyan pilóták helyezkednek el, akik csak a versenyzésre és az edzésre fókuszálnak, míg a másik tábornak komoly elfoglaltságaik vannak az F1-en kívül is.

A magazin előbbi kategóriába helyezte Max Verstappent, míg a hétszeres világbajnokot az utóbbiba, és Lando Norris is honfitársa „táborába” került be. A fiatal britnek ugyanis saját ruházati kollekciója van az esport-csapatán, a Quadranton keresztül.

Amikor viszont a GQ arról kérdezte meg a McLaren versenyzőjét, hogy számíthatunk-e tőle „Hamilton-szerű” ruhákra, egyértelmű választ adott a kérdésre:

„Nem, nem igazán. Én nem vagyok ennyire magabiztos. Talán pár év múlva más lesz a helyzet. De egyébként hamarosan érkezik néhány menő cuccunk, ezekre már nem kell sokat várni. Nemrég írtam alá miatta egy csomó papírt” – mondta Norris.