hero image

Seidl: Silverstone-ban elképesztő támogatásban lesz részünk a lelátókról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen közelről Leclerc csattanása a Ferrarival a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Vettel első győzelme a Red Bullal a hatalmas kínai káoszban

FORMA-1

Belsőkamerás videón Lando Norris szenzációs esős köre a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Motorsport.hu
2022/06/29 09:12
Különleges verseny vár a McLarenre a hétvégén, hiszen a brit csapat hazai futamon bizonyíthat Silverstone-ban. Andreas Seidl az alakulat csapatfőnökeként már nagyon várja a versenyhétvégét, és izgalmas küzdelemre számít.
Ajánlott Videós összefoglaló a Kínai Nagydíj őrült sprint időmérőjéről

Míg a McLaren a szezon elején abban reménykedett, hogy a világbajnoki címért szállhat harcba, addig az idei szezonban ez egyelőre csak egy álom. A McLaren a tabella középmezőnyében tanyázik, de bíznak egy jó szereplésben a hazai hétvégén.

„Nincs is jobb egy hazai futamnál, és az egész csapat alig várja, hogy a szurkolóinkat a teltházas lelátókon láthassuk" - fogalmazott Seidl a McLaren sajtóközleményében.

„Természetesen amellett, hogy a csapat számára hazai verseny, Silverstone egyben Lando hazai nagydíja is, ami azt jelenti, hogy igazán érezzük a lelátókról érkező támogatást. A saját csapatunkból is rengetegen ott lesznek a versenyen, és láthatják majd a kemény munkájukat a pályán" – tette hozzá Seidl.

A McLarennél azonban Daniel Ricciardo számára is fontos lesz a hétvége, ugyanis az ausztrál helye egyáltalán nem biztos a briteknél, ugyanis magas fizetése ellenére egyelőre nem hozza azokat az eredményeket, amelyeket várnának tőle a csapatnál.

Ricciardo ugyan érvényes szerződéssel rendelkezik, de már annak is felmerült a lehetősége, hogy esetleg szezon közben megválnak tőle, így tehát a korábbi Red Bull-pilótának kapkodnia kell magát az előttünk álló hétvégéken.