hero image

Vettel reagált a Red Bull-os pletykákra

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/04/29 17:07
Az Aston Martin versenyzője, Sebastian Vettel tagadta azt a pletykát, mely szerint a Red Bullhoz igazolna, mondván évek óta nem beszélt a csapatfőnök Christian Hornerrel.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

Továbbra is kétséges, hogy hol mit fog csinálni 2023-ban Sebastian Vettel. Egyes pletykák szerint nem hosszabbítja meg a szerződését az Aston Martinnal és visszavonul, míg más híresztelések szerint a Red Bull-lal tárgyal.

Utóbbi pletykát tagadta Vettel az imolai versenyhétvégén, azt mondta, évek óta nem beszélt a Red Bull-csapatfőnök Christian Hornerrel, tehát nem is tárgyalt a brittel, akinek irányítása alatt négy világbajnoki címet nyert.

„Évek óta nem beszéltem Christiannal, szóval fogalmam sincs... tehát nem igaz” – mondta Vettel a RacingNews365 tudósítása szerint, amikor pedig az Aston Martin-os jövőjéről kérdezték, így válaszolt:

„Majd az idő megmondja. Most a jelenre koncentrálunk, hiszen egy hatalmas hegy tornyosul előttünk, amit nem tudunk egy nap vagy egy hónap alatt megmászni. Az út pedig majd eldönti, hogyan fog kinézni a következő 3-4 év.”