A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt mondta, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnokhoz, George Russell tempóját viszont pozitívumként látta a csapatvezető.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem meglepő módon csalódott volt az Emilia-Romagna Nagydíj után, ugyanis visszacsúsztak a konstruktőri pontverseny harmadik helyére, és bár Russell negyedik lett, Hamilton pontot sem tudott szerezni.

Wolff a leintést követően bocsánatot kért Hamiltontól, valamint arról nyilatkozott, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnok számára, de pozitívumnak tartja, hogy tiszta levegőben hogyan teljesített a W13-as.

„Nagyon gyengén sikerült a verseny. Lewist leszorította a bokszban az Alpine, két kocsi elé tudott vágni, és egyszerűen nem lehet előzni, ha egy DRS-vonatban vagy. Azt gondolom, George révén láttuk, mire képes a kocsi tiszta levegőben.”

„De nem vagyunk elég jók egy világbajnok számára – nem vagyunk méltók egy világbajnokhoz. Egyszerűen javítanunk kell az autónkon” – jelentette ki Wolff az F1.com tudósítása szerint.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL