hero image

Wolff: Nem vagyunk méltók egy világbajnokhoz!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

FORMA-1

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

FORMA-1

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

FORMA-1

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2022/04/23 18:35
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt mondta, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnokhoz, George Russell tempóját viszont pozitívumként látta a csapatvezető.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem meglepő módon csalódott volt az Emilia-Romagna Nagydíj után, ugyanis visszacsúsztak a konstruktőri pontverseny harmadik helyére, és bár Russell negyedik lett, Hamilton pontot sem tudott szerezni.

Wolff a leintést követően bocsánatot kért Hamiltontól, valamint arról nyilatkozott, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnok számára, de pozitívumnak tartja, hogy tiszta levegőben hogyan teljesített a W13-as.

„Nagyon gyengén sikerült a verseny. Lewist leszorította a bokszban az Alpine, két kocsi elé tudott vágni, és egyszerűen nem lehet előzni, ha egy DRS-vonatban vagy. Azt gondolom, George révén láttuk, mire képes a kocsi tiszta levegőben.”

„De nem vagyunk elég jók egy világbajnok számára – nem vagyunk méltók egy világbajnokhoz. Egyszerűen javítanunk kell az autónkon” – jelentette ki Wolff az F1.com tudósítása szerint.