hero image

Coulthard szerint ez lesz Russell feladata a Mercedesnél

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/04/05 19:45
David Coulthard, a korábbi Forma-1-es pilóta dicsérte George Russellt a Mercedes szezon eleji nehézségei közepette nyújtott teljesítményéért, de szerinte, kulcsszerepet kaphat abban, hogy a csapat visszatérjen a győztes útra.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Russell a Williamsnél eltöltött három év után a Mercedeshez igazolt az F1 új technikai korszakának kezdetére, de a regnáló konstruktőri világbajnokok a Ferrari és a Red Bull mögé szorultak vissza a rangsorban.

Coulthard a The Mirror című brit lapnak adott interjújában így nyilatkozott Russell Mercedesnél való pályakezdéséről: „Szuperül lenyűgözött. Számomra ő egy briliáns, mindenre kiterjedő csomag. Gyors, kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezik, ő egy modern változata a profi autóversenyzőknek. Ezt gondoltam a szezon kezdete előtt is, és azóta sem láttam semmit, ami megváltoztatta volna a véleményemet."

„Ami valójában történt, az az, hogy a Ferrari és a Red Bull szárnyalt, és vannak, akik úgy ítélhetik meg, hogy George első pár versenye nem felelt meg a színvonalnak. Én ezzel nem értenék egyet. Szerintem jól kezelte az autót és a helyzetet. Csak azt az autót vezetheted, amit kaptál. A következő feladata az lesz, hogy Lewis Hamiltonnal együtt ő legyen az, aki lehetővé teszi a Mercedes csapatának, hogy egy győztes autót fejlesszen ki" - írja a RacingNews365.com.