hero image

Dobhatja az évet a Mercedes, ha nem válnak be a fejlesztéseik?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2022/05/05 20:42
Az általában jól értesült olasz Formu1a.uno szerint a Mercedes elkezdhet 2023-ra koncentrálni, amennyiben nem válnak be a Miamiban, illetve Spanyolországban bevetésre kerülő fejlesztéseik.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Míg a Mercedes hosszú éveken keresztül dominálni tudta a Forma-1-et, addig a nagy technikai szabályváltoztatások bevezetése óta egyelőre nem találják magukat: a Red Bulltól és a Ferraritól is messze vannak.

Eközben míg Russell az eddigi 4 futamot egyaránt a top 5-ben zárta, addig Hamilton eredményei sokkal ingadozóbbak. A német istálló természetesen próbálja megoldani a gondjait, és a következő hétvégékre újdonságokkal is készülnek.

Miamiban egy új első szárny fog bemutatkozni a W13-ason, német és olasz sajtóhírek szerint pedig a bő két hét múlva rendezendő Spanyol Nagydíjon jön egy komolyabb fejlesztési csomag.

Az általában jól értesült Formu1a.uno újságírója, Giuliano Duchessa pedig arról írt, hogy ha a miami hétvégén gyűjtött adataik nem lesznek biztatók, valamint Spanyolországban nem tudnak előrelépni, akkor 2023-ra kezdhet fókuszálni a csillagos márka.