hero image

Hamilton: Mindig lesznek olyan emberek, akik imádnak, amikor fent vagy, aztán beléd rúgnak... (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2022/05/03 08:25
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton egy motiváló üzenetet írt a legújabb Instagram-képéhez, amelyben arról is szót ejtett, hogy vannak emberek, akik attól függően választják meg a viselkedésüket vele szemben, hogy a magasban vagy a mélyben van.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

A hétvégén az Egyesült Államokba, azon belül pedig Miamiba látogat a száguldó cirkusz mezőnye, a hétvége menetrendjét pedig itt érhetitek el. A versenyhétvége előtt pedig Lewis Hamilton az Instagramon posztolt egy képet.

A képhez pedig egy motiváló üzenetet is írt, kiemelve, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik akkor szeretik, amikor fent van, amikor pedig lent van, akkor belé rúgnak:

„Jó reggelt, Amerika! Nagyon izgatott vagyok az előttünk álló hét miatt, és remélem, ti is azok vagytok. Ennek az életnek minden napja egy áldás, és bármin túl tudunk lendülni. Kudarc nélkül nincsen siker sem.”

„Mindig lesznek olyan emberek, akik imádnak, amikor fent vagy, aztán beléd rúgnak, amikor mélyre kerülsz – ezt az utam során tanultam meg. Az emberek a saját hiányosságaikat vetítik ki, én viszont ezt üzemanyagként használom.”

„Ezen felül, mindenkinek szeretetet és fényt kívánok az életébe. Semmi sem fog letéríteni az utamról, és remélem, hogy ez rátok is igaz. Ne hagyjátok, hogy bárki is megállítson titeket abban, hogy önmagatok legyetek” – írta Hamilton a képéhez.