A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner ezúttal azzal kritizálta Toto Wolffot, hogy véleménye szerint az osztrák csak távolról működteti a csapatát, míg ő folyamatosan ott van a gyárban.

Az előző szezonban teljesen megszokott dolog volt minden hétvégén, hogy a Red Bull és a Mercedes csapatfőnöke, Christian Horner és Toto Wolff folyamatosan odaszúr a másiknak, és úgy tűnik, ez idén sem lesz másképp.

A két csapatfőnök rivalizálása főszerepet kapott a pár napja megjelent Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért negyedik évadában is, és ha a 2022-es szezonban is elöl lesz a Mercedes és a Red Bull, akkor borítékolható az újabb felvonás.

Christian Horner pedig a bahreini teszthéten is odaszúrt Toto Wolffnak, ezúttal a csapat működtetése kapcsán hasonlította össze magát az osztrákkal:

„Nagyon különbözőek vagyunk Totóval. Én ha nem a versenypályán vagyok, akkor a gyárban. Én nem élek adó-menekültként Monacóban, hogy távolról vezessem a csapatomat” – fogalmazott Horner a Daily Mailnek adott interjújában.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL